Connect with us

STARS

NOVI ŠOK! Riter Bruner ima starijeg BRATA! Opasniji je od njega i kao zavodnik! Evo o kome je reč (FOTO)

Arsenije Tubić je mladi glumac koji se istakao ulogom negativca u popularnoj domaćoj seriji

Published

on

Kako se druga sezona sapunice “Igra sudbine” bliži kraju, tako Riter Bruner postaje sve pokvareniji. Nakon što je oteo Milu i prisilio je da napiše oproštajnu poruku Aleksi, u kojoj kaže da ga ostavlja, nesrećna devojka je morala pod pretnjom da snimi video-klip kako se ljubi sa drugim muškarcem i sa njim odlazi autom u nepoznatom pravcu.

Ispostavilo se da je Riter mnogo suroviji i opasniji od oca, a upravo zahvaljujući sjajnoj glumi ovog lika, Arsenije Tubić ovih dana dobija komplimente.

Osim glumačkog, 28-godišnji glumac je od malih nogu pokazivao i dar za igru i muziku, da bi sa 22. godine ušao u pozorišni svet (igrao je u “Beogradskom dramskom pozorištu” i “Bošku Buhi”), a trenutno igra u 12 predstava u Malom pozorištu “Duško Radović” i opereti “Vesela udovica” u “Madlenijanumu”.

Arsenije nastupa i sa grupom “Vampiri”, u kojoj svira gitaru i peva, kao i u bendu “Šesto čulo”, koji je osnovao još u tinejdžerskim danima.

– Cela moja porodica je umetnički nastrojena, a i vodim poreklo iz čačanskog kraja, okoline Mrčajevaca, koji je poznat po pesmi i igri. Samo je igra i pesma u našoj kući bila, baš onako iz duše, svirači, igrači, pevači… Majka Ljiljana Kuzmanović Tubić, otac Slobodan, kao i ujak Radojica Kuzmanović, bili su legende nacionalnog ansambla “Kolo”. Moj brat od ujaka Andrija Kuzmanović i ja, druga smo generacija igrača, ali smo ipak otišli u glumce – otkrio Arsenije Tubić.

Arsenije-Tubic-i-Andrija-Kuzmanovic

Arsenije Tubić i Andrija Kuzmanović kao deca

Na pitanje zašto se opredelio za glumu, Arsenije kaže da je glavni “krivac” njegov brat Andrija:

– Imao sam veliki problem na koju stranu da krenem, da li ću da se bavim pevanjem, sviranjem ili igrom. Prvo sam završio baletsku školu “Lujo Davičo”, zatim sam upisao solo pevanje u osnovnoj muzičkoj školi „Kosta Manojlović“, koju nažalost nisam završio.

andrija kuzmanovic

Andrija Kuzmanović

– I gitaru sam naučio sam da sviram. A onda sam poželeo da sve to spojim u jedno i da se bavim glumom. Bio sam kratko i u ansamblu “Kolo”. Ukazala se i prilika da kao stipendista odem u Moskvu, na Rusku akademiju dramskih umetnosti “Gitis”, ali na kraju nisam otišao. Andrija, koji je u to vreme već snimio “Montevideo”, predložio mi je da upišem glumu kod profesora Nebojše Dugalića i, eto, desilo se.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Promo

Izvor filmitv.rs / Novosti

Advertisement