Connect with us

Domaće serije

Blok 27: Ko je STVARNO Milutin? I šta on zna o Rastkovom nestanku?

Šta to povezuje Milutina i malog Rajka?

Published

on

Blok 27 Milutin

Blok 27 započeo je u subotu 19. februara od 21.00 na Superstar TV svoje uzbudljivo putovanje novobeogradskim blokovima vodeći nas iznad, ispod, ali i u prošlost jednog od najupečatljivijih arhitektonskih rešenja bivše SFRJ. Nove avanture očekuju nas već u nedelju 20. februara u istom terminu, a pitanja koja je za sobom ostavila prva epizoda su mnoga.

Dva najvažnija su – gde je nestao Rastko i ko je mali Rajko? Međutim, odgovore nećemo naći u podrumu jer za ono što se tamo dogodilo ne zna niko. Gotovo niko.

Iako je svoju priču u prvoj epizodi završio tragično, bacivši se u smrt sa vrha solitera, ovo nije poslednje što ćemo videti od Milutina. Junaka koji je najviše zaintrigirao pažnju gledalaca. Od činjenice da je Milutin bio na ulazu zgrade te večeri kad je Rastko nestao, preko toga da je nosio patike nestalog dečaka do misteriozne kolekcije u njegovom stanu u potkrovlji i najsimboličnijeg napada na Bogdanovog dedu koji je bio jedan od projektanata novobeogradskih blokova, jasno je da Milutinov lik ima veliku težinu. I da je ključan za razrešenje misterije „Bloka 27„.

Ko je bio Milutin? Koja je njegova priča? I zašto je rekao da baš kao i mali Rajko i on živi u podrumu zgrade u kojoj je nestao Rastko? I da li je Milutin slučajno napao Bogdanovog dedu, ili se njih dvojica, možda, dobro poznaju? Mi znamo odgovor na ova pitanja, a vi ćete ih saznati ako ostanete uz seriju „Blok 27“ do samog kraja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement