Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 Hoće li se Aleksandar NAPOKON OŽENITI? Marjanović smenjuje ZAGORKU!

Šta čeka Marjanovića u novim epizodama?

Published

on

Ubice mog oca 6 počinju sa snimanjem 12. marta. Režiju novog ciklusa potpisuju stari znanci i reditelji ove serije Miloš Kodemo i Miroslav Lekić, a pod producentskom palicom Telekoma Srbije, Filma Danas i produkcije Dandelion.

Kako je Nataša Drakulić otkrila u razgovoru za TV Novosti, u toku su intenzivne pripreme, prvivodi se kraju obilazak lokacija i potpisuju ugovori sa glumcima – otkrila je Nataša Drakulić, odgovorivši na još jedno pitanje koje zanima sve ljubitelje serije. Da li će se Aleksandar Jakovljević oženiti u novoj sezoni?

– Nećemo ga ženiti ni u ovoj sezoni, mada iskreno navijam da se Vuku Kostiću to dogodi u stvarnom životu. Put inspektora Jakovljevića nije lak, jer sada predstoji borba do kraja. U okršaju Aleksandra i Curnaja nema predaje i nema nazad. Vuk Kostić je sa Tihomirom Stanićem stub ove serije. Marjanović u novom ciklusu postaje ministar policije i to će biti veoma zanimljivo. Marjanović dolazi na mesto Zagorke Obradović (Mirjana Karanović) i život mu se potpuno menja, ali on je prepredeni igrač. Na korak je ispred svih, lukav i nikad nismo načisto da li je dobar ili loš karakter. U šestoj sezoni ćemo razrešiti i to pitanje – poručuje scenaristkinja otkrivši da ćemo i u novoj sezoni gledati Mirjanu Karanović i Vojislava Brajovića.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ TV Novosti

 

Advertisement