Connect with us

Domaće serije

Miodrag Radonjić OTKRIVA SVE O 2. SEZONI serije “JUŽNI VETAR”! Evo kada STIŽE NA TV

Baću očekuje velika promena u nastavku

Published

on

Juzni-vetar-2-sezona

Bioskopski život filma “Južni vetar 2: Ubrzanje” polako se privodi kraju. Ekipa se uveliko priprema za početak snimanja druge sezone serije “Južni vetar”, koju sa nestrpljenjem iščekuju vatreni obožavaoci popularne krimi saga.

Scenario je napisan. Potvrđena su mnoga velika, pa čak i svetska glumačka imena. Glumac Miodrag Radonjić, jedan od glavnih junaka, kaže da sa nestrpljenjem iščekuje da ponovo postane Baća.

– Trebalo bi da počnemo snimanje krajem proleća i to će biti veliki projekat s obzirom na to da se radnja druge sezone dešava na više različitih lokacija širom sveta. Imaćemo veoma zahtevan posao. Scenario je jako uzbudljiv i imamo mnogo novih likova i priča. Završavamo i neke priče koje su se dešavale u prethodnom nastavku serije, ali i u drugom delu filma, tako da se nadam da će publika dobro reagovati na novu sezonu.

Na pitanje da li će se Baća u novim epizodama najzad opametiti i krenuti nekim drugim putem, Miodrag Radonjić odgovara:

– Baća će doživeti promenu u toku same druge sezone i to je za mene kao glumca potentan zadatak. Mislim da je i važno kada se rade nastavci koji su uspešni, da imamo razvoj likova, promene, lomove, drame, tako da sam srećan jer vidim da je tos ve sadržano u scenariju. Avramović je vrlo fleksibilan i prima sve indikacije. Uvek najtransparentnije pričamo o scenama i predlažemo jedan drugom rešenja i imamo divnu saradnju.

Ubice mog oca 6: Šta čeka Zorana?

Sredinom marta počinje snimanje šeste sezone serije “Ubice mog oca”. Da li će uloga Zorana Janketića biti proširena?

– Počinjemo da radimo nastavak i radujem se tom projektu jer nekako sam i ja godinama sazrevao uz sve te ljude. Ovo je već šesta godina kako zajedno sarađujemo i već smo svi bliski prijatelji. Veoma cenim i poštujem sve kolege koje rade na tom projektu i drago mi je što autorska ekipa moj lik vrlo pažljivo razvija u smeru koji neće remetiti glavne junake ali obraćajući pažnju da i moj junak ima promene iz sezone u sezonu. U šestom ciklusu serije definitivno se moj junak menja, ali ne smem ništa više da otkrivam o ulozi – završava Miodrag Radonjić.

Druga sezona serije “Južni vetar” snimaće se tokom ovog leta, a poslednja klapa očekuje se na jesen. Premijera bi trebalo da budem krajem godine ili početkom sledeće.

BONUS VIDEO Uvod u anatomiju i Vatrogasna stanica 19 vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor: Film i TV / Blic

Advertisement