Connect with us

Emisije

EVROVIZIJA 2022 Konstrakta ODUŠEVILA Evropu! Ali i VODITELJE! Pogledajte šta su uradili posle naše pesme! (FOTO)

Publika ovacijama ispratila nastup Konstrakte

Published

on

EVROVIZIJA 2022 Ana Đurić Konstrakta je pokorila scenu u Torinu gde je publika tapšala sa njom i skandirala sve vreme nastupa, a atmosfera u dvorani je bila veoma uzavrela i puna pozitivnog naboja.

Publika je mogla da prati prevod na video bimu.

Ona je izvela svoju „In corpore sano“ perfektno i oduševila sve, a osmeh na njenom licu posle nastupa je govorio da je zadovoljna svime.

Finale je u subotu, 14.maja, a sada nam preostaje da sačekamo kraj ove druge polufinalne večeri i vidimo rezultate.

Osim Konstrakte, svoje numere će predstaviti još 17 zemalja: Finska, Izrael, Azerbejdžan, Gruzija, Malta, San Marino, Australoja, Kipar, Irska, Severna Makedonija, Estonija, Rumunija, Poljska, Crna Gora, Belgija, Švedska i Češka Republika. Deset zemalja će se plasirati u finale.

Konstrakta je ostavila jak utisak na Evropu. Nastupala je treća po redu i dobila ogroman aplauz publike, kao i gromoglasne ovacije.

Međutim, u toku najave narednih izvođača, voditelji su uradili nešto zanimljivo i veoma karakteristično za našu predstavnicu. Oni su izveli deo njene koreografije iz nastupa i time oduševili sve.

Pesmu Evrovizije u Torinu vode poznata italijanska pevačica Laura Pausini, voditelj Alesandro Katelan i svetski poznati pevač Mika.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Kurir

 

Advertisement