Connect with us

Emisije

EVROVIZIJA 2022 Astronomi Konstrakti predviđaju POBEDU! A evo i ZAŠTO je BAŠ 12. maj KLJUČAN za TO!

Simbolika današnjeg datuma je VELIKA!

Published

on

Evrovizija 2022

EVROVIZIJA 2022 Takmičenje za „Pesmu Evrovizije počelo je u Torinu u utorak 10. aprila kada je održano prvo polufinalno veče, na kome je predstavljeno 17 država, od kojih je deset prešlo u finale.

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupaće večeras na drugoj polufinalnoj večeri sa svojom pesmom „In corpore sano„, a za mesto u finalu boriće se protiv Finske, Izraela, Azerbejdžana, Gruzije, Malte, San Marina, Australije, Kipra, Irske, Severne Makedonije, Estonije, Rumunije, Poljske, Crna Gore, Belgije, Švedske i Češka.

Ipak, čini se da će ovaj dan biti sudbonosan za Srbiju, čija je predstavnica već stekla veliku popularnost širom sveta. Naime, 12. maj je datum kada je 2007. godine srpska predstavnica Marija Šerifović odnela pobedu na ovom takmičenju svojom pesmom „Molitva“.

Konstraktina koreografija vrlo je slična Marijinoj, što je privuklo veliku pažnju domaćih medija, a verujemo da bi to, zajedno sa ovim simboličnim datumom moglo da predstavlja znak da Srbiju čeka veliki uspeh na ovogodsišnjem takmičenju.

Konstrakta je naporno vežbala u prethodnom periodu, a o njoj ne prestaje da se bruji, kako u domaćim i stranim medijima, tako i širom društvenih mreža gde se neprestano priča o upečatljivom tekstu pesme, koji je čak dobio veliko priznanje.

Srbija u toku druge polufinalne večeri može da glasa, ali ne sme da glasa za svoju predstavnicu zbog čega se svi uzdaju u dijasporu da će uputiti ogroman broj glasova za našu zdravu umetnicu. Tome se nada i sama Konstrakta koja je na društvenu mrežu instagram okačila sliku sa opisom:

– Da javimo rođacima iz dijaspore, tetkama iz Amerike, ujacima iz Australije, drugovima biserima rasutim po celom svetu…Srbija je redni broj 3 12.05.2022.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @konstrakta

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement