Connect with us

FILM

POTVRĐENO: STIŽE 3 DEO filma TRI METRA IZNAD NEBA! Scenario je gotov, a evo kada se očekuje U BIOSKOPIMA

Mario Kasas ponovo ćemo gledati u ulozi neodoljivog buntovnika Aćea

Published

on

Tri-metra-iznad-neba-3-deo

Ove godine navršava se 12 godina od premijere popularnog španskog filma “Tri metra iznad neba” i 10 godina od premijere njegovog nastavka “Želim te”. A u susret ovom jubileju, iz Španije stižu lepe vesti za ljubitelje čuvenog ljubavnog ostvarenja. Snimaće se treći deo!

Nakon što je pre dve godine Mario Kasas izjavio da bi voleo da snimi poslednji nastavak romantične drame prema romanu “Tri puta ti”, nedavno se oglasio i reditelj Fernando Gonzales Molina. On je otkrio kako ima u planu da na veliko platno vrati ljubavni trougao – Aće, Babi i Džin.

– Napisan je divan scenario, sa velikim vremenskim skokom u priči. Imam želju da uskoro snimimo film i radujem se što je Mario Kasas pristao da ponovo bude Aće. Još nisam pričao sa Marijom Valverde i Klarom Lago, ali verujem da će se i njima dopasti scenario i da će pristati da igraju u filmu – rekao je Fernando Gonzales Molina.

Tri metra iznad neba: Šta nas čeka u nastavku?

Šest godina kasnije, život glavnih junaka romana “Tri metra iznad neba” je drugačiji. Oni se trude da dosegnu sreću, ali putevi će im se ponovo ukrstiti kad se najmanje budu nadali tome. Iako se priča nastavlja, sami junaci su odrasli i sazreli – to više nije priča o mladalačkoj zaluđenosti, već svedočanstvo o strasti i ljubavi.

Snimanje trećeg dela trebalo bi da počne krajem ove ili početkom sledeće godine, a premijera se očekuje na jesen sledeće godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement