Connect with us

SAPUNICE

ZAPALIO INTERNET: Mario Kasas skinuo majicu i bacio žene u trans!

Published

on

Španski lepotan Mario Kasas ne prestaje da iznenađuje pripadnice lepšeg pola. Dovoljno je samo da skine majicu i milioni žena širom sveta pašće u nesvest. Tako je bilo i pre neki dan, kada je junak filma “Tri metra iznad neba” (Tres metros sobre el cielo) uslikan kako golog torzoa pumpa mišiće u teretani. Za tili čas je “zapalio” društvene mreže.

Uprkos tome što je više puta do sada u zahtevnim ulogama pokazao da je i sjajan glumac, a ne samo zgodni dasa sa Pirinejskog poluostrva, Mario i dalje vodi računa o svom telu. Da bi ostao u dobroj kondiciji, redovno trenira između snimanja filmova. Rezultati su vidljivi svaki put kada na Instagram postavi fotografiju na kojoj je bez majice.

Pročitajte i Mario Kasas: Pokazao svoj ponos

Mada se u erotskom trileru “Instinkt” (Instinto) više puta pojavio kao od majke rođen, njegovim obožavateljkama nikada nije dosta. “Mario Kasas u teretani je najukusnija stvar koju sam danas videla”, napisala je, na “Tviteru”, jedna devojka iz Bogote. Uz, naravno, fotografiju na kojoj Kasas, golišav do pasa, diže sa trenerom tegove.

Ali nisu samo oznojeni mišići zbog čega su žene poludele, pa i muškarci naklonjeni istom polu. Mnogima je privukao pažnju i Kasasov naglašeni “muški ponos” u treneci, koji je izazvao lavinu komentara njegovih sledbenika na društvenim mrežama. “Ovaj Kasas baš zna kako da popravi raspoloženje devojci kojoj je dečko pre pet minuta pokvario dan”, prokomentarisala je jedna devojka ispod pomenute fotografije.

Sa Kasasom ćemo se, inače, ponovo družiti krajem godine. Njegov novi triler “No mataras” (Nećeš ubiti) stiže u oktobru u španske, ali i u domaće bioskope.

Foto Instagram

Advertisement