Connect with us

FILM

NEVIDLJIVI SVEDOK – HIT triler sa Mariom Kasasom na RTS! Evo i KADA… (VIDEO)

Published

on

“Nevidljivi svedok”, španski hit triler koji je pre pet godina punio bioskopske dvorane širom sveta, biće prikazan na RTS 1. Ako ste ljubitelj španskih filmova, a podjednako volite trilere i Agatu Kristi, onda je Contratiempo pravi izbor za vas.

PROČITAJTE JOŠ: POTERA ima NOVOG TRAGAČA! OTKRIVAMO o kome se radi! (VIDEO)

Priča prati mladog preduzetnika Adrijana Doriju, koji se jednog dana budi u hotelskoj sobi pored beživotnog tela svoje ljubavnice.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ovo su NAJGORE VRADŽBINE vlaške CRNE MAGIJE! Jedna od njih došla je glave i glavnoj junakinji serije PEVAČICA! A evo i KOJA!

Pošto je optužen za ubistvo, odlučuje da unajmi Virhiniju Gudmen, najboljeg advokata u zemlji. Tokom jedne noći, oboje će pokušati da pronađu neku razumnu činjenicu koja bi ga oslobodila zatvora.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

Ali, pojava novog svedoka optužbe preti da uništi osmišljenu strategiju odbrane. Ova situacija ih primorava da u svojim planovima vrate vreme unazad i ponovo poslože delove nerešive slagalice…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! RADNA AKCIJA SA TAMAROM – EVO KADA počinje prikazivanje nove sezone i ŠTA NAS sve čeka!

Film “Nevidljivi svedok” na programu RTS 1 je u utorak, 14. seprembra, od 21.45. Režirao ga je Oriol Paulo. Reditelj čuvenog filma “Telo”, ali i nove Netflix-ove hit serije “El inocente” (Nevin).

Glavne uloge igraju: Mario Kasas, Ana Vagener, Hoze Koronado…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement