Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 Vuk Kostić otkriva SVE o novoj sezoni! Stiže GROM!

Najteže je nadmašiti SEBE!

Published

on

Ubice mog oca 6 Vuk Kostić

Ubice mog oca vraćaju se novim epizodama, ali i godišnjem dobu na koje su navikli. Dok je prethodna sezona bila snimana tokom zime, Nataša Drakulić i njena dobro uigrana ekipa spremaju se ovih dana za početak snimanja šestog ciklusa, a tim kao i u prošlih pet nastavaka predvodi sjajni Vuk Kostić, spreman da se još jednom transformiše u inspektora Aleksandra Jakovljevića.

– Biće sigurno drugačije. Tragamo za nečim novim što će ponovo iznenaditi publiku, držati pažnju i biti veoma zanimljivo i napeto – poručuje Vuk Kostić u intervjuu za domaće medije i dodaje da je veliki zadatak i izazov iznova spremati iznenađenja za publiku, i svaki put pokušavati da nadmašiš sebe.

– Teško je, ali ljudi to vole baš zato što uspevamo da svaki put izmislimo nešto novo. Numera „Ja bez tebe ne mogu da živim“ jednom se desi, a mi svaki put imamo neku novu pesmu i poredimo se sa prethodnom trudeći se da nadmašimo sebe. To je najbolje takmičenje. Ne sa drugima, već sa sobom – smatra Vuk Kostić, koji veruje da je dobor što se serija „Ubice mog oca“ dogodila na domaćem TV nebu, jer je na neki način započela produkcijsku revoluciju u Srbiji.

– Kaže se „Plima diže sve barke…“. Bilo je tu još nekoliko serija koje su unapredile naše umetničke vode, ali „Ubice“ su to prve učinile. Ova serija je donela novu eru televizijskog programa – smatra glavna zvezda „Ubica“.

A šta nam donosi nova sezona popularnog krimića?

– Videćete. Iznenađenje se ne najavljuje. Ako ga ima, treba da bude kao grom iz vedra neba.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/TV Ekran Kurir

Advertisement