Connect with us

Domaći film

BILO JEDNOM U SRBIJI Pogledajte NEVEROVATNU transformaciju Slobode Mićalović u HIT FILMU! (Foto + VIDEO)

Zašto je Ruška bila UROKLJIVA žena?

Published

on

Bilo jednom u Srbiji Sloboda MIćalović
Promo/Nemanja Đorđević

BILO JEDNOM U SRBIJI Pogledajte NEVEROVATNU transformaciju Slobode Mićalović u HIT FILMU! (VIDEO)

Transformacija koju doživljava Ružica pred očima gledalaca je u ostvarenju „Bilo jednom u Srbiji“ zaista zadivljujuća. Od urokljive devojke, „baksuza“ od kog su svi bežali, pretvara se u biser leskovačke čaršije.

Sloboda Mićalović je objasnila da joj je lik Ružice pružio mogućnost da odigra sve uloge koje je dugo čekala, posebno napomenuvši da joj je za to bilo potrebno mnogo mašte.

Kako obično biva u malim sredinama, kolale su priče da „onaj ko se za nju uvati pod zemlju će završi“, ali Dine, koji je rušio klišee tadašnjeg Leskovca i koji je video ono što drugi ne vide, otkrio je u Ružici čistu, nepatvorenu lepotu. Rodiće se i ljubav!

O „urokljivoj devojci koja postaje cvet “ i svojoj ulozi Ružice, rođena Leskovčanka Sloboda Mićalović je istakla:

– Drago mi je što je grad u kome sam rođena i odrasla dobio svoju priču i što će gledaoci moći da vide kakav je to grad nekada bio, u nadi da će on takav ponovo biti. Ružica je baš slika mentaliteta i male sredine koja vas često ume i te kako da uguši i etiketira. Sve dok se ne nađe neko ko će je primetiti i u njoj probudi cvet – rekla je glumica.

Rame uz rame sa njom stajao je Nemanja Oliverić koji je kao mesje Dine, sinaesta bez konkurencije, zanat ispekao u pariskim bioskopskim salama, našao novu muzu – ni više, ni manje nego Ružicu i odlučio da stane na kraj čaršisjkim pričama.

U filmu su sjajne uloge ostvarili i Viktor Savić, Radovan Vujović, Teodora Ristovski,  Zoran Cvijanović, Dragan Petrović Pele, Boža Marjanović i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo 

Izvor Film i TV/ 24sedam.rs

Advertisement