Connect with us

FILM

HOĆU MUŽA: 5 RAZLOGA zašto ne smete da propustite novi film MILOŠA BIKOVIĆA

Ako ste voleli “Slugu” – zavolećete i novu rusku romantičnu komediju

Published

on

Hocu-muza-film

Ruska romantična komedija “Hoću muža” stiže 24. marta u bioskope širom Srbije, a za nestrpljive obožavateljke Miloša Bikovića, koji u filmu igra glavnu ulogu, Cineplexx bioskopi upriličiće dan ranije LADIES NIGHT. Uz pretpremjeru filma, posetiteljke očekuju mnogobrojni pokloni iznenađenja.

Film “Hoću muža” je duhovita priči o ljubavi gde će publika upoznati novinarku Ljubu kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao TV voditeljka i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Međutim, plan se menja kada Ljuba pozajmi telefon od slučajnog prolaznika Sergeja (Miloš Biković). Ovakva banalna situacija pomutiće životne planove Sergeja i Ljube i pokrenuće seriju neočekivanih događaja.

U nastavku teksta donosimo vam pet razloga zbog kojih ne bi trebalo da propustite film “Hoću muža”.

Miloš Biković – svakako prvi i glavni motiv za mnogobrojne obožavateljke našeg najpopularnijeg glumca da dođu i pogledaju film. Posle opasnog Maraša iz krimi-drame “Južni vetar 2: Ubrzanje”, Bikovića ćemo gledati u potpuno drugačijoj ulozi. Čak i u odnosu na one koje je ostvario u prethodnim ljubavnim filmovima.

Romantična komedija na ruski način –  pokazala se kao odličan recept za dobru zabavu, ali i gledanost. Dovoljno je navesti ostvarenja “Led”, “Led 2” i “Sluga”, koji su oduševili domaću publiku i zajedno uspeli da okupe u bioskopima više od pola miliona gledalaca, pa da pretpostavite šta možete da očekujete od “Hoću muža”.

Autorska ekipa koja stoji iza hit komedije “Sluga” – takođe je sjajna preporuka, jer je reč o filmadžijama koji su uspeli da snime najgledaniji ruski film svih vremena.

Više od pola miliona gledalaca u Rusiji za samo dve nedelje prikazivanja – u vreme pandemije i ratnih dešavanja u Ukrajini govori o tome da je ruska publika, koja duplo manje posećuje bioskope u odnosu na prošlu godinu, s razlogom poklonila poverenje ovom naslovu.

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement