Connect with us

TV

DA LI JE PAUN MRTAV? Aleksandar Srećković Kubura otkriva zašto ga nema u “Tajnama vinove loze”

Glumac je želeo da se vrati, ali…

Published

on

Aleksandar Sreckovic Kubura Tajne Vinove Loze Paun

Aleksandar Srećković Kubura bio je jedan od glavnih aktera u prvoj sezoni serije “Tajne vinove loze”. Tumačio je negativca, opakog Pauna koji je na sve načine pokušavao da osvoji Veru. Pa čak i silom. Na kraju je zbog svih svojih nedela platio glavom. Presudio mu je Verin sin.

Mada je bilo jasno da je njegov lik ubijen u poslednjoj epizodi prethodnog ciklusa, Kubura kaže da je izrazio želju da se vrati u novoj sezoni. Na pitanje hoćemo li ga ponovo gledati u popularnoj seriji, glumac odgovara:

– Nažalost ne. Ja sam predlagao da se vratim u drugoj sezoni, ali nije bilo dovoljno razumevanja. Tu sam prvi put doživeo, iako sam u ovom poslu jako dugo, da me posle te serije babe, tetke i žene napadaju na ulici i psuju. Govorili su mi “zašto nam diraš Veru“, a onda na pijaci nisu hteli da mi prodaju namirnice. U Zemunu je jedna devojka nasrnula na mene na parkingu, pa je njen dečko morao da me brani. Odmah je mene Sloboda Mićalović upozorila, ko god u seriji krene na nju, taj je nadrljao. Na svu sreću sam snimio i “Slatke muke“ gde sam imao prilike da se pokažem kao komičar, pa sam ublažio imidž – rekao je Kubura.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV / Blic

Advertisement