Connect with us

Domaće serije

VREME SMRTI Otkrivamo: Evo kako će Vanja Milačić izgledati kao NADEŽDA PETROVIĆ u seriji!

Snimanja počinju u maju

Published

on

Vreme smrti

Vreme smrti“ dobilo je zeleno svetlo za snimanje, a prva klapa pašće u maju ove godine, otkriva reditelj serije Ivan Živković, koji je bio zadužen i za režiju „Korena“ i serije „Vreme zla„.

– Planirano je da snimimo 30 epizoda, snimanja će trajati godinu dana, a zbog velikog broja epizoda „Vreme smrti“ biće podeljeno u dve sezone. Premijera prve zakazana je za jesen 2023, dok će preostalih 15 epizoda biti emitovano godinu dana kasnije. Scenaristi serije su Sanja Savić Milosavljević i Đorđe Milosavljević, a autor projekta je Goran Šušljik – ističe Živković, dodajući da će serija biti urađena u duhu romana.

– Glavni likovi iz porodice Katić su Aćim, njegov sin Đorđe, unuk Adam mu je na frontu, a videćemo i prvog Aćimovog komšiju Tola Dačića, Aćimovog starijeg sina Vukašina, njegovu ženu Olgu i njihovu decu Ivana i Milenu. Videćemo i Živojina Mišića, Nikolu Pašića, regenta Aleksandra i mnogo drugih zanimljivih likova. Žarko Laušević je Živojin Mišić, Voja Brajović vojvoda Putnik, a Vanja Milačić tumači lik Nadežde Petrović. U seriji ćemo još videti Dragana Mićanovića kao Vukašina i Ninu Janković Dičić kao Olgu. Tola Dačić biće Slobodan Boda Ninković, dok će njegovog sina igrati Denis Murić. Milan Marić biće major Gavrilo Stanković, a novi upravnik valjevske bolnice doktor Mihajlo Radić postaje Radovan Vujović. On dolazi na mesto Pauna Aleksića koga tumači Nikola Rakočević.

Malo pomalo glumci su polako počeli da se pripremaju za svoje uloge u antologijskoj seriji koja će neminovno obeležiti naredne godine, a čiji početak gledaoci koji su pratili prethodne nastavke – željno iščekuju. Među prvima bila je glumica Vanja Milačić koju trenutno gledamo i u seriji „Tajne vinove loze“ kao advokaticu Džej Di, a koja je nedavno ulogu koju će imati u seriji već dočarala u pozorištu.

– Žena koja je zaslužna za današnju slobodu žena u Srbiji, žena koja je donosila odluke protivno tradiciji i očekivanju sredine, žena koja je umela da misli, žena koja je imala hrabrosti da otvoreno kaže svoj stav, revolucionarka, heroina, umetnica, ratna bolničarka, fotograf… Nadežda Petrović. Drage moje srećan nam 8 mart, a monodramu „Nenapisana pisma“, u kojoj ću vam približiti i dočarati lik ove velike humanistkinje je na sceni „Raša Plaović“,u subotu 12 marta u 20.30 – napisala je u martu Vanja Milačić, dva meseca pre nego što će sličan kostim obući i za seriju „Vreme smrti“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Milacic (@vanjamilacic)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/RTS

Izvor Film i TV

 

Advertisement