Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 dobijaju VELIKO POJAČANJE! Evo KOGA SVE gledamo u NOVOJ SEZONI!

Hoće li šesta sezona biti i poslednja?

Published

on

Ubice mog oca 5

Ubice mog oca popularna krimi serija poznata je po vrsnim glumcima koji već sedam godina dominiraju našom dramskom scenom, a sada stiže i senzacionalno pojačanje podmlađene ekipe. Snimanje novih 12 epizoda šeste sezone hit serije „Ubice mog oca“ reditelja Predraga Gage Antonijevića počelo je krajem marta, a osim nove teme, nastavak priče osvežiće i mnoga nova lica. Pored stalne glumačke ekipe, predvođene Vukom Kostićem, Markom Janketićem i Tihomirom Stanićem, u popularnu krimi-dramu, kao veliko pojačanje, kako piše Srpski Telegraf, stižu Mina Sovtić i Slaven Došlo.

Zanimljivo je da se naslednica Anice Dobre nakratko pojavila u poslednjoj epizodi druge sezone „Ubica“ u ulozi Danijele, Ijubavnice ubijenog pevača Luneta. Bio je to njen glumački debi na malim ekranima.

– Moje prvo iskustvo u seriji je bilo kada smo snimali „Ubice mog oca„. Glumila sam tada s Vukom Kostićem. Sećam se da mi je za kraj scene poklonio cvet za sreću, kakav car – ispričala je tada Sovtićeva za domaće medije.

Sada će, kako saznajemo, Mina i Slaven biti novi tandem u uzbudljivoj priči čija se radnja ovog puta vrti oko kocke.

– U „Ubicama“ smo uvek obrađivali neku socijalno angažovanu veliku temu, a onda se unutar tog miljea desi ubistvo koje se istražuje. U prethodnim sezonama bavili smo se građevinskom mafijom, narko-klanovima, silovanjem, sektom, a sada je tema kocka – nedavno je otkrio Antonijević.

Tako je za idealnog inspektora Jakovljevića odabrao Vuka Kostića, a nije se prevario ni kada je ulogu direktora policije Marjanovića dao Tihomiru Staniću. Ipak, istakao je da ne puca po svaku cenu na najpoznatija srpska glumačka imena, već da često zalazi i u provincijska pozorišta.

– Bitna stvar urađena u „Ubicama“ je ta da je sve podmlađeno. Uvek smo tražili nove ljude i bilo je nekoliko sjajnih za koje mnogi do ove serije nisu čuli. Pri odabiru glumaca bilo mi je presudno samo to ko je interesantan za određenu ulogu, a ne ko je popularan. U mojim projektima glumci dolaze i iz regiona i iz manjih mesta – istakao je Antonijević.

Karte je dobro promesao i ovog puta, pa ćemo u šestom delu serije videti i Milana Kolaka, zvezdu serije „Urgentni centar“ i filma „Toma“, zatim 19-godišnju pozorišnu glumicu Jelenu Blagojević, atraktivnog Peđu Marjanovića i Banjalučanina Gorana Jokića. Takođe, ekipi će se pridružiti i iskusna Sonja Damjanović, Aleksandar Dimitrijević, koji igra glavnu ulogu u seriji, „Klan“, kao i glumac i TV lice Tarik Filipović.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Srpski Telegraf

Advertisement