Connect with us

Emisije

ŠOK! Tuča u emisiji ZVEZDE GRANDA! Mili NAPAO Đorđa Davida? A evo i ZAŠTO!

Evo ŠTA je Đorđe David rekao o svemu!

Published

on

Zvezde Granda
Printskrin

ZVEZDE GRANDA Vest da je se Aleksandar Milić Mili navodno nasrnuo na Đorđa Davida na današnjem snimanju „Zvezda Granda“ odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Tim povodom, mediji su kontaktirali pevače i otkrili šta se zapravo desilo na snimanju…

Mili je negirao navode da je krenuo pesnicom na rokera, ali je potvrdio da je u žaru borbe za kandidate došlo do verbalnog sukoba, što je uostalom i normalno kada je reč o ovom TV formatu.

„Ne bih zaista širio tu temu jer nije bilo naznaka nikakvog fizičkog sukoba. Jeste došlo do verbalnog okršaja, jer nisam dozvolio da me neko vređa, ali nije tačno da sam fizički nasrnuo na bilo koga od kolega iz žirija. Da se razumemo, u Grandu niko nikoga ne sme da vređa, to jednostavno nije dozvoljeno. Ali ako mislite na sukob sa Đorđem, mogu samo da kažem da smo se na kraju pomirili“, rekao je Mili, dok je isto potvrdio i Đorđe.

„Iskreno, niti nam pozicija dozvoljava, niti je vreme i mesto da se tako ponašamo. Do verbalnog okršaja jeste došlo, prešli smo granicu jer nismo mašine, naravno da imamo emocije i da se konflikti dešavaju među svim članovima žirija. U žaru borbe i izgaranja za kandidate svako od nas mentora želi da istera pravdu, ali svako ima i svoj ugao gledanja“, rekao je Đorđe i dodao da na snimanju često dođe do razmene mišljenja, pa i žešćeg sukoba i to samo iz jednog razloga.

„Sve je to normalno u ovom visokom momentu u kom se takmičenje nalazi“, naveo je i otkrio kako su Mili i on uspeli da smire strasti nakon verbalnog okršaja.

„Najnormalnije smo na pauzi seli, klopali, a zatim nastavili sa snimanjem. Mnogi novinari me pitaju da li smo se danas pozdravili, pa naravno da jesmo. Sve je u redu, kad smo završili snimanje imali smo žrebanje za naredni krug ko sa kim, kako, sve sasvim normalno. Kao civilizovani ljudi saradnju nastavljamo najnormalnije“, zaključio je Đorđe.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Prva.rs

Advertisement