Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Sledi VELIKI PREOKRET! Nađa postaje FAVORIT! Steva PROMENIO TAKTIKU! Evo i KAKO!

Nađa odnela prvu pobedu!

Published

on

Survivor Srbija

Survivor Srbija 2022: Nađa Erić donela je poen crvenom timu i proslavila ga uz Stevinu pomoć. Iako su se poslednjih nekoliko nedelja razilazili u mišljenjima, Nađa i Steva su večeras zajednički proslavili njenu pobedu.

Nađa je dočekala svojih „pet minuta“ i osmislila zanimljiv pobednički ples.

Inače, Iako je često dopazilo do nesuglasica između dva plemena takmičarskog šou programa Survivor, čini se da se ovih dana situacija promenila.

Izgleda da su plavi i crveni zaboravili na rivalitet, te poslednjih nekoliko epizoda upućuju samo lepe reči jedni drugima.

Naime, tokom prve borbe u ovoj nedelji, pravila igre su bila veoma surova.

Došlo je do mnogo manjih povreda u ovoj žestokoj borbi, ali se timovi nisu svađali, već naprotiv.

Nakon pobede plavih, crveni su ih više puta pohvalili.

„Drago mi je da ovako divni ljudi uopšte postoje“, rekao je Stevan tada, a na nebu se pojavila duga, što voditelj Boki Perić smatra da nikako nije slučajnost.

Nakon igre, iako su plavi pobedili, Nika je rekla da bi joj bilo drago da i crveni dobiju nagradu koja je tog dana bila veoma posebna – omiljeno jelo koje spremaju njihove mame i bake.

I tokom jučerašnje fudbalske igre situacija je bila ista, pa su crveni skandirali Tomislavu, koji je spretno odbranio gol, a plavi čestitali Nađi nakon što je dobila bod za svoj tim.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

 

Advertisement