Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: ŠOK! Nađa nominovala MILICU Dabović za IZBACIVANJE? Milica na IVICI SUZA (FOTO)

Stiže osveta Milice Dabović!

Published

on

Survivor Srbija 2022

Survivor Srbija 2022: Crveni tim većinom glasova izabrao je Minu kao kandidata za ovonedeljno izbacivanje iz takmičenja Survivor.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović proglašena je najboljim igračem u ovogodišnjem Survivoru, na šta je veoma ponosna. Njen crveni tim večeras je morao da nominuje jednog svog člana za izbacivanje iz daljeg takmičenja, a većina je odlučila da to bude Mina Nikolić.

Ipak, na papiru se našao i jedan glas za Milicu, što njoj nije bilo nimalo prijatno.

Na pitanje Bojana Perića kako se oseća zbog toga što se njeno ime našlo na papiru, Milica je odgovorila da se oseća lepo, ali da joj je žao Mine.

– Jedan glas kao nijedan. Njega uopšte ne računam. Jedva čekam da čujem od koga dolazi da ga pitam zašto. Uopšte me i ne interesuje – poručila je Milica, a kamera je u tom trenutku zumirala Nađu. Da li je time htelo da se sugeriše da je velika verovatnoća da ovaj glas protiv Milice dolazi od Nađe, što je sasvim moguće budući da je Nađa već plakala zbog Miličinih reči, a nije tajna da među njima postoji netrpeljivost.

Survivor Srbija 2022

Milica Dabović je teško podnela nominaciju za izbacivanje

– Ja ću nastaviti da budem direktna i da govorim istinu kao i uvek. Ne igram igre i ne manipulišem. I želim da se ubuduće pleme čisti od toga – zaključila je Milica, na šta se Bojan Perić nadovezao sa konstatacijom – Jedan ko nijedan, ili jedan po jedan, a Milica je na to odgovorila – Neka bude božja volja!

Šta vi mislite, da li je Nađa glasala za Miličino izbacivanje?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Nova S

Izvor Film i TV

Advertisement