Connect with us

Domaće serije

BELEŽNICA 2 Stiže Nikola Tesla, a evo koji junak serije IGRA SUDBINE igra ATILU HUNSKOG!

Nisu ni Luka ni Stevan, već…

Published

on

Beležnica Atila Hunski

Beležnica je dobila drugu sezonu, čija su snimanja otpočela nedavno, a jednu od veoma zanimljivih uloga dobiće i naš poznati glumac Slobodan Stefanović.

On je karijeru započeo filmom „Ona voli zvezdu„, a popularnost ga je sačekala sa rolom Bojka u hitu „Stižu dolari„.

Slobodan je glumio u serijama „Ljubav i mržnja„, „Bela lađa„, „Zvezdara„, „Vojna akademija„, „Mamula„, „Sinđelići„, „Junaci našeg doba„, „Tri muškarca i tetka„…

Trenutno ga gledamo kao fitnes trenera Džodu u popularnoj „Igri sudbine„, a u drugoj sezoni „Beležnice“ tumačiće Atilu Hunskog.

Igra sudbine novi likovi

– Igrao sam u nekim od najpopularnijih serija na našim kanalima, ali to je potpuno drugačije od onoga što mi je sada ponuđeno kao zadatak. Reditelj Miroslav Lekić me se setio jer ga verovatno podsećam na Atilu Hunskog. Lik iz tako daleke prošlosti do sada nisam igrao. Od istorijskih likova tumačio sam samo Ivana Meštrovića u RTS-ovoj seriji „Zaboravljeni umovi Srbije“. Volim epohu, volim istorijske priče i da istražujem. Biće mi zanimljivo, već sam istraživao Atilu Hunskog da vidim šta imamo o njemu i mislim da će biti izazovno i nešto drugačije u mojoj karijeri – poručuje Stefanović dodajući da mu uloga neće biti prevelik izazov budući da za sobom ima već 20 godina iskustva, te da je spreman da se uhvati u koštac sa vođom Huna.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/TV Novosti

Advertisement