Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: ŠOK! Milica Dabović nazvala Nađu POGRDNIM IMENOM! Evo i KOJIM!

Košarkašica pokazala pravo lice!

Published

on

Survivor Srbija 2022

SURVIVOR SRBIJA 2022: Crveni tim je u jučerašnjoj epizodi Survivora za izbacivanje nominovao Minu Nikolić.

Ipak, na papiru se našao i jedan glas za Milicu Dabović, što njoj nikako nije bilo prijatno da vidi.

Nju je nominovala Nađa, a zbog svega toga njih dve su imale sukob kada su se vratile na ostrvo. Tokom rasprave Milica je pokušavala da sakrije svoj bes i nezadovoljstvo zbog činjenice da ju je Nađa nominovala.

Kako su to gledaoci u komentarima na društvenim mrežama primetili, Milica nije imala problem da iz emisije u emisiju priča kako Nađi želi sve najbolje, često i njoj u oči, a da je iz epizode u epizodu nominuje za izbacivanje.

Međutim, kada je Nađa odlučila da zbog negativnog stava koji oseća sa Miličine strane stane na put njenoj daljoj taktici, Milica je burno odreagovala pokazavši svoje pravo lice koje nije nimalo puno razumevanja i saosećanja kao što je to do sada predstavljala.

Dodatno, kako je to primetila jedna od gledateljki, citirajući poznatu izreku „Hrani kuče da te ujede“, Milica je u ogorčenosti umesto termina „kuče“ upotrebila reč „Džukela“ jasno stavivši do znanja šta misli o učesnici takmičenja Survivor.

Milica je u svoju odbranu, sve Nađine reči i primedbe pripisala njenoj mladosti i nesikustvu, tvrdeći i dalje da je prema njoj uvek imala samo dobre namere.

Na kraju, Milica i Nađa su se pomirile, ali čini se da je Nađa napokon shvatila kako se igra igra i krenula u žestoku ofanzivu protiv favorita takmičenja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement