Connect with us

TV

“HOTEL BEOGRAD” STIŽE NA MALE EKRANE: Evo kada i na kom kanalu! (VIDEO)

Posle dve godine od bioskopske premijere, sledeće nedelje romantična komedija biće prikazana na TV

Published

on

Hotel-Beograd-film

“Hotel Beograd” je filmska komedija, realizovana u rusko-srpskoj koprodukciji. Film predstavlja deo franšize serije “Кuhinja”, odnosno nastavak sitkoma “Hotel Eleon”. Produkciju potpisuju kompanije “Yellow, Black and White” i “Filjmi navsjegda” iz Moskve, kao i kuća “Arhangel studios” iz Beograda.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela “Eleon”, Paša, postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će sazreti.

Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu – višemilionsku! Кako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom. Dok devojka priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada susreće u Beogradu rusku ljubav, Dašu.

U romantičnoj atmosferi drevnog grada, njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno… A, možda, ne, zbog budućeg tasta, pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

Televizijska premijera filma “Hotel Beograd”, sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom u glavnim ulogama, zakazana je za četvrtak, 26. maj, u 21.50 na Superstar TV.

Ostale uloge igraju: Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Aleksandra Kuzenkina, Boris Dergjačov, Miodrag Radonjić, Jegor Кoreškov, Jelisaveta Sablić, Srđan Žika Todorović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement