Connect with us

STARS

OVO NISTE ZNALI: Voditelj Vladimir Jelić je u braku sa zvezdom serije “Kolo sreće”! Evo o kome je reč

Published

on

Vladimir-Jelic

Voditelj Vladimir Jelić, koji je dugi niz godina vodio dnevnik na RTS-u, pre nego što je na televiziju Prva, ne voli da se eksponira previše u javnosti. Zato i ne čudi što mnogi nisu znali da je u braku sa našom poznatom glumicom.

Reč je o Jovani Jelić, koju mnogi znaju po ulogama u serijama “Ubice mog oca”, “Šifra Despot” i “Urgentni centar”. Gledaocima je verovatno najpoznatija kao Branislava iz popularne domaće sapunice „Kolo sreće“, koja se trenutno prikazuje na TV Prva. Ona i Vladimir su pre sedam godina stali na “ludi kamen”. Danas imaju sina i ćerku.

Jovana-Jelic-Kolo-srece-Branislava

Jovana Jelić u seriji „Kolo sreće“

Jovana je od njega mlađa osam godina, a dolazi iz Novog Sada.

– Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja – rekao je za “Gloriju” jednom prilikom voditelj.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio – sve rešavaju razgovorom.

– Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi – rekao je voditelj svojevremeno.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Foto Promo

Advertisement