Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 188. epizoda: ŠOK! Elena postaje ČASNA SESTRA! Evo i ZAŠTO!

Elena ne želi da odustane od svog plana!

Published

on

Kolo sreće 188. epizoda

Kolo sreće 188. epizoda koja se na TV Prva emituje u ponedeljak 31. maja od 21.00 u živote Raketića zamalo će doneti sreću, ali tmurni oblaci nadvijaju se nad Marin i Ljubin budući brak. Evo i zašto!

Momčilo svakim danom sve više misli na Gocu. Danica se pred venčanje zaklinje Mari da će zauvek biti uz nju.

Silviju šikaniraju u domu, podsećajući je da je zbog svoje pohlepe, koju nosi iz detinjstva, postala kriminalac. Ona odlučuje da nešto preduzme, zato se prerušava u časnu sestru.

Počelo je crkveno venčanje i svi su se okupili. Dok kumovi Danica i Ognjen aminuju Ljubin i Marin brak, Persidi malo fali da se oglasi i pred popom kaže da se sa tim ne slaže…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement