Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 189. epizoda: Silvija ne odustaje od KOSTE! Evo ŠTA je SADA SMISLILA!

Silvija ne želi da se pomiri sa time da je poražena

Published

on

Kolo sreće 203

Kolo sreće 189. epizoda, koju ćemo gledati u utorak 31. maja od 21.00 na TV Prva donosi nam vesti kojih smo se dugo pribojavali. Izgleda da će Bojanova bolest napokon uzeti danak, a hoće li uzeti i Bojana – tek ćemo otkriti.

Nakon što se Silvija prerušila u monahinju, otišla je da vidi Kostu i nije mogla da veruje šta zatiče. Takođe, njihov susret je ostavio posledice i na Kostu, koji se požalio Leni da više nije raspoložen za slavlje.

Bojanu se opet slošilo na majčinoj svadbi.

Ognjenu je krivo što je doneo odluku da napusti Nadu, pa pokušava da joj priđe na Marinoj svadbi, ne bi li razgovarali još jednom.

Bojanu se toliko slošilo da oseća ukus metala u ustima i Filip ga moli da krenu za Beograd u bolnicu. Međutim, Bojan želi da majka pođe sa njim…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement