Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 190. epizoda: Bojan je na SAMRTI! Evo KO će mu SPASTI ŽIVOT!

Bojanu je hitno potrebna pomoć! Ili neće preživeti!

Published

on

Kolo sreće 190

Kolo sreće 190. epizoda koja se emituje u sredu, 1. juna od 21.00 na TV Prva doneće nam prvo loše vesti, a zatim i tračak nade. Evo i kako. Nije sve izgubljeno. Ne strahujte!

Mara želi da okupi celu porodicu kako bi otvarala poklone, međutim Bojana nema celo popodne, a Lena treba da joj kaže istinu. Bojan je uveliko u bolnici i pita Filipa da li je ovo njegov kraj.

Mara saznaje za sina i žali se Ljubi.

Nakon što je cela porodica Raketić saznala za Bojanovu bolest, nikome nije jasno kako se razboleo. Oduvek vitalan i zdrav momak, bez ijednog poroka. Ali baba Dara je ubeđena da je neko na njih „bacio kletvu“.

Bojan je na operaciji. Svi čekaju vesti u čekaonici.

Gordana se prva prijavljuje da mu donira jetru.

S druge strane, ni Danici ni Boži ne cvetaju ruže. Ona želi da ga izbaci iz kuće, ali je on odvraća rečima da su oni ipak jedno za drugo, pogotovo jer imaju sina…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement