Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 192. epizoda: Kosta ipak NEĆE pomoći BOJANU? Evo i ZBOG KOGA!

Nove komplikacije na horizontu…

Published

on

Kolo sreće 192

Kolo sreće 192. epizoda koja se na TV Prva emituje u petak 3. juna od 21.00 uprkos našim željama da se sve završi na najbolji mogući način, ipak će nas naterati da se malo zabrinemo. Hoće li konačno uslediti mir u domu Raketića?

Policija dolazi u Terezinu kuću i saopštava joj da su pronašli njenog supruga Andriju.

Boža je odlučio da okrene novi list. Priznao je da je usnio božju poruku i sada mu je jasno kojim životnim putem treba da krene. Davanje otkaza u pansionu je prvo što će učiniti. Nakon što se Mara vratila iz Beograda, Drina ju je obavestila šta se dešava sa Danicom i Božom.

Kosta se premišlja da li da pomogne Bojanu ili ne, a u tom času u kafanu stiže i Đorđe, koji ga savetuje da treba da pomogne bratu, prvenstveno jer je Bojan dobar čovek.

U kriznim situacijama, Kosta uvek traži SIlviju, pa je tako bilo i ovoga puta. Pozvao ju je i pitao je za mišljenje – da li da ide na sve ili ništa…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement