Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 194. epizoda: Kosta MRZI MARU! Uradiće joj nešto UŽASNO! Evo i ŠTA!

Mara i ne sluti šta je očekuje!

Published

on

Kolo sreće 194

Kolo sreće 194. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak 7. juna od 21.00 napokon će pokazati pravo lice nekoga ko se dugo i uspešno pretvarao. Evo i koga!

Tereza dolazi u pansion i svima saopštava da je Andrija preminuo.

Kostin advokat poziva Maru telefonom i predočava joj dalji plan uoči i nakon Bojanove operacije. Sastavio je „jak“ ugovor, jer Kosta želi sve majčine pare zauzvrat.

Kosta i Mara se opet sreću. Ona ga ubeđuje da ga voli, ali Kostina mržnja prema Bojanu sada dobija još veću razmeru. Sebe ne doživljava kao člana porodice, niti kao njeno dete, a napakostiće im tako što će im uzeti bogatstvo.

Boža se vraća kod Danice u kuću, ali tamo zatiče Kalinu koja nije nimalo prijatna.

Ljuba nema pojma da se Kosta premišlja i da ima plan da ih opljačka. Optimističan je i nada se da je njegov sin ipak dobar čovek.

Policija dolazi kod Tereze i, pred Ognjenom i Filipom, saopštava dokaze Andrijine smrti…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement