Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO „TAJNE VINOVE LOZE“ osvajaju SVET! Evo GDE će se SVE prikazivati SERIJA!

Za Veru i Vuka čuće cela planeta!

Published

on

Tajne-vinove-loze-Indija

TAJNE VINOVE LOZE osvajaju SVET! Evo GDE će se SVE prikazivati SERIJA!

Globalni nezavisni distributer TV sadržaja GoQuest media, posle serija „Državni službenik“ i „Dug moru“ otkupili su i Telekomov mega hit „Tajne vinove loze“ čija je druga sezona upravo emitovana na kanalu Superstar i RTS 1.

Uz srpsku seriju u kojoj glavne role tumače Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, GoQuest Media za međunarodno tržište otkupio je i serije iz Poljske, Estonije i Rumunije.

Predstavnici ove distributerske kuće poručili su da sa zadovoljstvom nastavljaju saradnju sa kompanijom Telekom Srbija i da su ovu godinu krunisali kupovinom jedne od najgledanijih srpskih serija.

U saopštenju se dalje navodi opis serije i domaćoj publici već dobro poznata priča o dogodovštinama Smiljanića i Tomovića, za koju iz GoQuest Media kažu da će svojom radnjom sigurno privući veliku pažnju gledalaca u inostranstvu.

Budući da je prava na emitovanje serija „Državni službenik„, kao i „Dug moru“ otkupila ista kompanija, i da su zahvaljujući tome naše serije stigle do Azije, Južne i Severne Amerike, pretpostavljamo da ista sudbina čeka i „Tajne vinove loze“ za čiju su produkciju bili zadužene MetRo produkcija i Telekom Srbija.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement