Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 196. epizoda: Bojan hoće da UBIJE Kostu! Evo i ZAŠTO!

Bojan ne može da oprosti Kosti

Published

on

Kolo sreće 196

Kolo sreće 196. epizoda koja se na TV Prva emituje u četvrtak 9. juna od 21.00 otkriće nam na šta je sve Kosta spreman. Međutim, i Silviju čeka neprijatno iznenađenje.

Po povratku iz bolnice, Bojan, kao i ostali članovi porodice, saznaju da je Kosta postavio još jedan uslov pred operaciju i sada svi moraju to da ispoštuju. Bojan je besan i ima želju da ga ubije.

Momčilo zajedno sa Lenom i Brkom planira novi korak osvete i njihovo razotkrivanje…

Posle uspešne operacije, Mara odlazi kod advokata i saznaje da Kosta ima još jedan uslov.

Kosta odlazi kod Lene i saopštava joj da je bogata i da više neće morati ništa da radi. Silvija oseća da se sa Kostom nešto dešava i nema mira, mora da sazna kako je on.

Tereza dolazi kod Nađe i moli je da razgovara sa Ognjenom. Nađa i dalje ne želi da čuje za njega.

Danica zove sina Đorđa, ali on se ne javlja. Svesna je da mora da ga „pusti“ neko vreme, da bi joj oprostio.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement