Connect with us

Domaće serije

HIT! Arban Bajraktaraj OTKRIVA hoće li BESA dobiti TREĆU SEZONU!

Želim da verujem da će Dardan ostati veran BESI!

Published

on

Besa nas je sa novom sezonom u produkciji Telekoma Srbije i Adrenalina još jednom sve oduševila i uverila u to da ozbiljna serija podrazumeva ozbiljan rad. Ali i ozbiljne glumce. Jedan od njih je svakako i Arben Bajraktaraj, čiji je Dardan Beriša plod tradicije i nasleđa duboko ukorenjenih u autentičan balkanski milje.

Put svakog umetnika je jedinstven, ali malo ko je od dečaka koji čuva krave na Prokletijama postao glumac koji deli kadar sa zvezdama kao što su Gari Oldman, Helena Bonam Karter, Lijam Nison. Majkl Lonsdejl, Kristin Skot Tomas, Viktorija Abril, Sandrin Boner ili Žerar Depardje. U razgovoru za TV Novosti Arben poručuje da je imao sreće da doživi takvu sudbinu, ali i da je jedan od najznačajnijih likova koje je odigrao u karijeri upravo Dardan koga trenutno pratimo u reprizi druge sezone serije Besa na TV Prva.

– Zavoleo sam taj lik. Kada sam čitao taj scenario, rekao sam „Uf, što je dobro napisano“. Dardan ima mnogo preokreta, pa čak i mnogo lomljivosti, što je bilo neočekivano, pa je bilo potrebno to malo više razraditi. Bio sam srećan što radimo drugu sezonu, ekipa je bila fantastična. Producentkinja Tea Korolija i autor Igor Stoimenov napravili su fantastičan posao. Nije bilo lako sve spremiti i voditi kroz pandemiju kovida. Imali su puno poteškoća, ali su uspeli da naprave snažnu drugu sezonu kojoj su scene iz prošlosti dale i drugačiju boju. Kada je reč o Dardanu, bilo mi je zanimljivo što je on sada nemoćan. Ko god da je moćana, on je na kraju nemoćan. Bilo je zanimljivo istraživati i to što je usamljen. Donekle liči na antičke junake i antijunake, koji lako promene strane u nekom trenutku – poručuje je Arban u  intervjuu za Novosti, dodajući da otvoren kraj druge sezone svakako sugeriše i nastavak.

– Mislim da produkcija radi na tome. To je sve što znam. Mnogo su toga do sad uradili na tome da do toga dođe i nadam se da će imati sve što je potrebno za treću sezonu. Interesantno mi je to što je na kraju drugog ciklusa sve otvoreno. Nismo stigli da rešimo pravu besu. Još hoću da verujem da je Dardan toj besi veran – zaključuje Bajraktaraj.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Adrenalin

Izvor Film i TV/TV Novosti

Advertisement