Connect with us

FILM

FILMOVI NA TV PRVA koje ne smete propustiti sledeće nedelje! PREMIJERA HIT KOMEDIJE

Published

on

Moj-lazni-muz-Overboard

Filmovi na TV Prva od 11. do 15. jula

Neka ostane među nama (2010)

U ponedeljak, 11. jula, od 23.00

Priča o dvostrukim životima, hedonizmu, požudi i boli, o nečemu što se događa u boljim porodicama i uglavnom pristojno prećutkuje, ali nije zbog toga manje bolno. Upoznajemo dva brata, njihove supruge, ljubavnice i decu koja ne znaju pouzdano ko im je otac. Sve je izmešano u dvostrukim životima, pararelnim vezama, u gorkoj i slatkoj priči o neumornom traganju za ljubavlju i srećom, o požudi koja nikada zapravo ne nestaje i užasnim posledicama koje možete izazvati ako se, makar i slučajno, nađete u tuđem krevetu.

Reditelj: Rajko Grlić

Žanr: komedija

Uloge: Predrag Miki Manojlović, Bojan Navojec, Ksenija Marinković

Grad blizanaca (Twin Town, 1997)

U utorak, 12. jula, od 23.15

Lučki grad Svonsi u Valesu. Dva brata, Džulijan i Džeremi Livajs, po cele dane besposličare i trkaju se ukradenim automobilima i uživaju lake droge. Žive u zajedničkom domaćinstvu s ocem Fetijem, majkom Džin i sestrom Adi, koja se prostituiše. Nezavidnu porodičnu situaciju dodatno pogorša očeva nesreća na poslu i činjenica da očev poslodavac, beskrupulozni preduzetnik Kartvrajt koji je upetljan u preprodaju droge, ne želi Livajsovima da isplatiti štetu. Sinovi odlučiju mu se osvetiti…

Reditelj: Kevin Alen

Žanr: komedija

Uloge: Lir Ifans, Rajs Ifans, Dorijen Tomas

Dama u zlatu (Woman in Gold, 2015)

U sredu, 13. jula, od 23.00

Kada 80-godišnja Jevrejka Marija Altman sazna da bi najslavniji portret Gustava Klimta trebalo da bude u njenom vlasništvu, započinje bespoštednu borbu za ono što joj pripada, zajedno sa mladim advokatom Randolom Šoenbergom. Ovaj neobičan par doputovaće iz Amerike u Beč i dići na noge celu Austriju, jer kući ne planiraju da se vrate praznih ruku.

Reditelj: Sajmon Kurtis

Žanr: istorijsko biografska drama

Uloge: Helen Miren, Rajan Rejnolds, Kejti Holms

TV PREMIJERA: Moj lažni muž (Overboard, 2018)

U četvrtak, 14. jula, od 23.30

Arogantni plejboj Leonardo unajmljuje samohranu majku Kejt da čisti njegovu jahtu i ubrzo je nepravedno otpusti. Kada padne sa broda i doživi amneziju, Kejtin šef je ubedi da se pretvara da je Leonardova supruga, da bi mu se osvetila. Kejt je samohrana majka troje dece koja dobije posao da čisti luksuznu jahtu čiji vlasnik je Leonardo – sebičan, razmaženi, bogati meksički plejboj.

Nakon što nepravedno otpusti Kejt i odbije da joj plati, Leonardo padne sa broda tokom divlje žurke i probudi se bez sećanja o tome ko je on. Da se osveti, Kejt se pojavi u bolnici i ubedi zbunjenog Leonarda sa amnezijom da su njih dvoje u braku. Dok Leonardo pokušava da se navikne na fizički rad i svoju novu porodicu, Kejt počinje da se pita koliko dugo će još moći da zavarava svog lažnog muža.

Reditelj: Rob Grinberg

Žanr: romantična komedija

Uloge: Ana Faris, Eudženio Derbez

Medena 2 (Honey 2, 2011)

U petak, 15. jula, od 23.10

Radnja filma se vrti oko talentovane plesačice Marije Ramirez koja nakon što je puštena iz zatvora za maloletnike, pronalazi novu strast i pokušava da promeni svoj život sa novom plesnom ekipom.

Reditelj: Bili Vudruf

Žanr: muzička komedija

Uloge: Kat Grejam, Aleksis Džordan, Mario Lopes

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement