Connect with us

TV

Milica Pavlović ODBILA da učestvuje u seriji UBICE MOG OCA! Evo zbog čega i ko ju je zamenio…

Presudilo je ovo…

Published

on

Ubice-mog-oca-Vuk-Kostic-Milica-Pavlovic

U jeku afere “Provereno”, u koju se uplela sa koleginicom Anom Nikolić, Milica Pavlović otkrila je u jednom podkastu kako je odbila da učestvuje u novoj sezoni serije “Ubice mog oca”.

Folk pevačica oprobala se prošle godine kao glumica u seriji “Pevačica”, a ovog puta je trebalo da otpeva naslovnu numeru šestog ciklusa i da se pojavi u seriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Bila sam na ručku sa Gagom Antonijevićem, koji potpisuje seriju “Pevačica”, i Aleksandrom Kovač povodom nove sezone serije “Ubice mog oca”. Pustili su mi fenomenalnu pesmu, sve je bilo zakazano u studiju, trebalo je samo da uđem da otpevam – rekla je Milica Pavlović, a zatim dodala. – Međutim, meni su se neke stvari u tom trenutku izdešavale i, što bi naš narod rekao, nisam imala mozga da “rezonujem” novu melodiju, da je poslušam i posvetim joj se da bih videla kakva bi bila moja interpretacija.

Na njeno mesto je uskočila Aleksandra Mladenović, a Milica nije propustila priliku da potkači Anu Nikolić.

Ubice mog oca (1)

Ubice mog oca: Vuk Kostić i Aleksandra Mladenović

– Neću biti jedna od onih da ne znam šta pričam kada bude izašlo ko peva naslovnu numeru nove sezone serije “Ubice mog oca”, od mojih koleginica, već ću aplaudirati tome i biće mi drago ako bude hit, jer je prelepa pesma.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printscreen

Advertisement