Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA 2 OTKRIVAMO Evo kako izgleda Jelena Mur u NOVOJ SEZONI! (FOTO) Jedan detalj će vas POSEBNO IZNENADITI!

Nova sezona u drugoj polovini decembra na kanalu SUPERSTAR!

Published

on

Pevačica 2

Pevačica se uskoro vraća sa novom sezonom, a za sve oni koji su propustili ili zaboravili šta se sve izdešavalo u prvom ciklusu, na kanalu Superstar, radnim danima od 21.00 imaju priliku da obnove gradove i da se pripreme za novu turu uzbudljivih avantura u svetu magije. Ko će pobediti i hoće li nam druga sezona doneti i konačan kraj obračuna dobra i zla, saznaćemo već od 19. decembra kada je planirano da na kanalu Superstar startuje PEVAČICA 2.

Kao što znamo, Ivana (Milica Pavlović) poražena je od svoje koleginice i dojučerašnje najbolje prijateljice Emilije (Jelena Mur), koja je i prihvatila svoj novi dar, i ako je suditi prema poslednjim kadrovima prethodne sezone, spremna je da se njime služi bez mnogo ustezanja. Nova pevačica  je Milica Todorović koja tumači lik Daše De, a hoće li i njoj Emilija zagorčati život saznaćemo uskoro.

U nastavku pogledajte novu fotografiju Emilije, i zaključite sami da li joj se njena izdaja isplatila. Nama je pažnju privukao jedan detalj, a to je da Emilija u novim epizodama dosta podseća na Ivanu iz prvog ciklusa. Deluje li i vama da je osim što je uklonila Ivanu sa scene, Emilija uspela da prigrabi i njenu karijeru?

U produkciji Telekoma Srbija i Filma danas nastale su nove epizode koje objedinjuje isti žanr – misteriju i donose nam uzbudljiv nastavak jedne od najgledanijih domaćih serija u proteklih nekoliko godina.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement