Connect with us

Domaće serije

ZAKOPANE TAJNE: Ada i Lila postaju LALA I KOSARA – VELIKE NEPRIJATELJICE! Perje će leteti u prvoj epizodi!

Evo i zašto…

Published

on

Zakopane-tajne-Lala-i-Kosara

Skoro tri godine Milica Milša i Danica Ristovski predstavljale su nam se kao Ada Kanački i Lila, a njih dve su nešto više od tri i po godine igrale tetku i sestričinu pred kamerama. Dug period da se stvori snažna hemija u koju su gledaoci poverovali odmah na početku emitovanja serije “Igra sudbine”, pre svega zbog toga što su ove dve glumice i privatno dobre prijateljice.

Od 20. marta, radnim danima u 21.00, Milicu i Danicu gledaćemo u novoj domaćoj seriji “Zakopane tajne”, ali ovog puta u potpuno drugačijim ulogama. Ada i Lila postaju opasne neprijateljice – Lala i Kosara!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zakopane tajne (@zakopanetajne)

Lala Doder je misteriozna kreatorka parfema udata za biznismena Balšu Dodera, a sa njima živi i njegova sestra – potpukovnica u penziji Kosara Doder. Strah i trepet za sve stanovnike velelepne vile porodice Doder, pa čak i za Lalu.

– To je ono što je jako interesantno. U prethodnoj seriji, Milica mi je bila kao ćerka, ali u “Zakopanim tajnama” smo nas dve veliki neprijatlji. Pa, mora da bude neočekivano – rekla je, kroz smeh, Danica Ristovski. – I privatno smo veliki prijatelji. Teško mi je da se naviknem na to da u kadru razmenjujemo oštre poglede i replike. Čim se završi scena, izgovorim: “Uf, dobro je, konačno je gotovo”. Nije nam prirodno da gajimo jedna prema drugoj negativna osećanja, ali sve je to gluma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

I Milica deli mišljenje svoje koleginice i prijateljice:

– Poznato je da imam tetku koja se zove Lila, za koju sam jako vezana. Danica je moja velika prijateljica i tumačila je Adinu tetku Lilu, koju je Žarko (Jokanović, scenarista) napisao za nju, prema njenom karakteru i temperamentu. Želeo je da i Ada ima nekog bliskog na koga može uvek da se osloni. Ni meni nije svejedno što u “Zakopanim tajnama” naši likovi nisu u dobrim odnosima. Neobično mi je. Lala i Kosara se uvek drže na oku. Čak i za trpezarijskim stolom znaju da razmene oštre poglede, da se “bocnu” rečima. Ali, uvek u rukavicama, damski. Danica često ume posle scene da kaže kako ne može da se navikne na naš novi odnos, ali joj odgovorim kako je dobro što nas je Žarko ponovo spojio kao direktne partnere. A to što se ne volimo u kadru, nadoknadimo kada se one ugase – kaže Milica Milša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zakopane tajne (@zakopanetajne)

A kako izgleda kada nekadašnja tetka i sestričina “zarate” – saznaćemo već u prvoj epizodi serije “Zakopane tajne” koja donosi dramu i šokove na koje nas je scenarista Žarko Jokanović navikao.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement