Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 Jakovljević OBLIVEN KRVLJU! Nove epizode donose VELIKI ŠOK! Evo i KOJI! (FOTO)

Da li je Aleksandrov život ponovo u opasnosti?

Published

on

Ubice mog oca

Ubice mog oca dobile su i svoj šesti nastavak, koji ćemo premijerno gledati krajem ove godine na kanalu Superstar i još jednoj nacionalnoj televiziji.

Televizijska publika je na prvu loptu zavolela ovu krimi-priču u kojoj glavnu ulogu igra Vuk Kostić, a to je bio dodatni vetar u leđa scenaristkinji Nataši Drakulić da nastavi pisanje i sada nas, kako saznajemo, odvede u svet kocke.

Jedno od pojačanja u novoj sezoni je i glumac Slaven Došlo, koji je potvrdio da će učestvovati u nastavku, ali nije mogao da kaže nešto više o svojoj ulozi.

Režiju nove sezone potpisuju zajednički Miloš Kodemo i Miroslav Lekić, a pod producentskom palicom Telekoma Srbija, „Filma danas“ i produkcije „Dandelion„. Nove epizode gledaćemo na kanalu Superstar.

Kako je Nataša Drakulić otkrila u razgovoru za domaće medije, Vuk Kostić kao Aleksandar Jakovljević ostaće neoženjen i u novim epizodama.

– Nećemo ga ženiti ni u ovoj sezoni, mada iskreno navijam da se Vuku Kostiću to dogodi u stvarnom životu. Put inspektora Jakovljevića nije lak, jer sada predstoji borba do kraja. U okršaju Aleksandra i Curnaja nema predaje i nema nazad. Vuk Kostić je s Tihomirom Stanićem stub ove serije. Marjanović u novom ciklusu postaje ministar policije i to će biti veoma zanimljivo. Marjanović dolazi na mesto Zagorke Obradović (Mirjana Karanović) i život mu se potpuno menja, ali on je prepredeni igrač. Korak je ispred svih, lukav i nikad nismo načisto da li je dobar ili loš karakter. U šestoj sezoni ćemo razrešiti i to pitanje – poručuje scenaristkinja i otkriva da ćemo i u novoj sezoni gledati Mirjanu Karanović i Vojislava Brajovića.

I Vuk Kostić govorio je nedavno o novim epizodama.

– Tragamo za novim i nečim što će opet iznenaditi publiku, držati pažnju i biti veoma interesantno i napeto. Jeste, to je najteže u ovoj seriji, ali i to da svaki put nadmašiš sebe. Svako u svojoj delatnosti – Nataša pisanjem, mi glumci igranjem, pevač pevanjem… Teško je, ali ljudi to vole baš zato što uspevamo da svaki put izmislimo nešto novo. Numera „Ja bez tebe ne mogu da živim“ jednom se desi, a mi svaki put imamo neku pesmu i poredimo se s prethodnom trudeći se da nadmašimo sebe. I to je najbolje takmičenje. Ne takmičimo se s drugima, već sami sa sobom – objasnio je Kostić, koji je nedavno objavom na instagramu zabrinuo ljubitelje inspektora Jakovljevića.

Naime, na fotografiji koju je objavio vidimo da su lice i glava inspektora Jakovljevića obliveni krvlju. Šta nam to donosi novi ciklus? Da li je Aleksandrov život ponovo u opasnosti?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement