Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO „Hotel Beograd“ SERIJA konačno stiže na TV SUPERSTAR! A evo i KADA!

Ljubav Paše i Daše napokon i kao serija! A evo kada je premijera!

Published

on

Hotel Beograd serija konačno stiže na male ekrane! Jedan od velikih hitova Miloša Bikovića koji je na filmskom platnu ljubav Paše i Daše preselio iz Rusije u Srbiju posle duže od dve godine napokon dobija svoje TV izdanje na koje se dugo čekalo, i o kom ste nas pitali gotovo svakog dana prethodnih godina.

I napokon – imamo odgovor. Mini serija „Hotel Beograd“ stiže na male ekrane, i to na kanal Superstar već od 20. avgusta, a prikazivaće se subotom i nedeljom od 21.00.

Kada će biti prikazana serija “Hotel Beograd”, jedno je od najčešćih pitanja koje nam čitaoci i pratioci na društvenim mrežama postavljaju u poslednje dve godine. Kako domaći, tako i ruski, pretežno obožavaoci lika i dela našeg popularnog glumca Miloša Bikovića.

Film “Hotel Beograd”, svojevrstan nastavak serijala “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, imao je za cilj da pre svega ruskoj publici prikaže lepote Beograda i Srbije, i motiviše ih da posete našu zemlju. Na krilima “Sluge”, koji se upisao u istoriju ruske kinematografije kao najgledaniji film svih vremena, “Hotel Beograd” odlično je startovao pre tačno dve godine u Rusiji.

Tokom prvog vikenda (5, 6, 7, 8 i 9. mart 2020) prikazivanja pogledalo ga je čak 1.043.180 ljudi, zaradivši 3.777.170 evra! Budući da je “Sluga” prvog vikenda ostvario nešto malo veće brojke, “Hotel Beograd” imao je sve predispozicije da pojuri rekord Bikovićvog prethodnog filma.

Međutim, dolaskom korone, “Hotel Beograd” morao je da stavi katanac. Bioskopi su već tokom sledeće nedelje počeli da se prazne, tako da je romantična komedija na kraju svoj život na velikom platnu završila sa 1.442.610 gledalaca. I sa ovim hendikepom, “Hotel Beograd” uspeo je četiri puta da vrati uloženi novac. Ukupna zarada u Rusiji bila je 5.680.893 evra.

Srpska premijera održana je 10. marta u prepunoj velikoj sali Sava centra, odakle je film trebalo da krene već narednih dana u redovnu bioskopsku distribuciju. Zakazane su premijere širom Srbije, ali su naprasno otkazane zbog proglašenja pandemije.

Od nedavno film je dostupan putem MTS paketa u kućnom bioskopu, a od 20. avgusta svi željni toga da „Hotel Beograd“ pogledaju i kao seriju imaće priliku za to na kanalu Superstar subotom i nedeljom od 21.00.

„Hotel Beograd“ je komedija, realizovana u rusko-srpskoj koprodukciji. Film predstavlja deo franšize „Kuhinja“, odnosno nastavak sitkoma „Hotel Eleon“.

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela „Eleon”, Paša, postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestricom stvorila situaciju u kojoj će se sazreti. Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu- višemilionsku!

Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovim ćerkom. Dok devojka priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada se susreće u Beogradu rusku ljubav, Dašu.

U romantičnoj atmosferi drevnog grada, njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno…a možda ne, zbog budućeg ukusa, pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

U filmu glavne uloge tumače: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Aleksandra Kuzenkina, Boris Dergjačov, Miodrag Radonjić, Jegor Koreškov, Jelisaveta Sablić, Srđan Žika Todorović, i mnogi drugi.

Produkciju potpisuju ruske kompanije „Yellow, Black and White“ i „Filjmi navsjegda” iz Moskve, kao i kuća „Arhangel studios” iz Beograda.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement