Connect with us

Strane serije

“DOBRA RIBA”: Erotska triler serija sa MILOŠEM BIKOVIĆEM uskoro na OVOM kanalu! (TREJLER)

Naš slavni glumac prvi put kao od majke rođen na malom ekranu

Published

on

Lutkice-serija-Milos-Bikovic

Popularna ruska triler serija “Dobra riba” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, zasnovana na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva, stiže ove jeseni na Radio-televiziju Srbije.

Glavni junak serije “The Telki” (Dobra riba) je Moskovljanin Andrej Mirkin (Miloš Biković), predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu. Međutim, u jednom trenutku, sve oko njega počinje da se ruši i njegov se život pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

Pored Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement