Connect with us

STARS

OVU SU RODITELJI MILANA MARIĆA! Nemaju veze s glumom, a evo čime su se bavili… (FOTO)

Od majke je nasledio osmeh, a od oca upornost

Published

on

Taman što su se smirile strasti i slegli utisci nakon filma “Toma”, popularni glumac Milan Marić ponovo je u fokusu javnosti, ali ovog puta zbog svog privatnog života.

Naime, nedavno je u medijima isplivala informacija da je u vezi s ćerkom glumca i filmskog producenta Dragana Bjelogrlića, Mijom Bjelogrlić, što je izazvalo lavinu reakcija javnosti.

Milan Marić je oduvek znao da će se baviti glumom iako niko u njegovoj porodici nije imao dodira sa umetnošću.

‒ Mama je čitav radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok je tata bio komercijalista. Imao je svoju firmu. Oboje su sada u zasluženoj penziji ‒ ispričao je jednom prilikom glumac, koji ima brata i sestru po ocu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Prve dane života proveo je u Mirijevu, odrastao je na Banovom brdu i, mada je uvek imao slobodu da se bavi onim što želi, da je bilo po očevom, postao bi fudbaler.

‒ Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao ‒ ispričala je njegova majka Gordana prilikom jednog televizijskog gostovanja.

‒ Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad, pa je morao da prekine sa tim sportom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Ponosna majka Gordana istakla je da je Milan divan i pažljiv sin koji ih je, kada su bili u karantinu zbog korone, redovno snabdevao neophodnim potrepštinama, a uz ono što bi mu oni stavili na spisak donosio je svašta još po svom izboru.

‒ Rano sam otišao od kuće da probam da živim sam. Trudim se da imam što zdraviji i normalniji odnos sa roditeljima i da ih ne opterećujem svojim problemima, već da oni pokupe ono što je lepo, a da ovo drugo kroz šta prolazim ne mora da ih opterećuje ‒ istakao Milan, koji povremeno na društvenim mrežama objavi neku fotografiju iz porodičnog albuma.

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Izvor Kurir

Advertisement