Connect with us

TV

“HOTEL BEOGRAD” stiže na OVU nacionalnu TV: OTKRIVAMO hoće li biti NASTAVKA SERIJE

Miloš Biković je optimista

Published

on

Hotel-Beograd-serija-nastavak

Posle premijere na Superstar TV, srpsko-rusku mini-seriju “Hotel Beograd”, nastalu od istoimenog filma, gledaćemo ove jeseni na TV Prva.

U centru zbivanja je nekadašnji vlasnik moskovskog hotela “Eleon”, Paša (Miloš Biković), koji postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestriću stvorila situaciju u kojoj će sazreti.

Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu- višemilionsku! Кako bi otplatio dug, šef mafije Dušan (Ljubomir Bandović) primorava Pašu da se oženi njegovom ćerkom Vedranom (Jelisaveta Orašanin).

I dok devojka priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada susreće u Beogradu rusku ljubav, Dašu (Dijana Požarskaja). U romantičnoj atmosferi drevnog grada, njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno… A, možda, ne, zbog budućeg tasta, pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota!

Na pitanje, u nedavnom intervjuu za “TV novosti”, da li će biti nastavka serije “Hotel Beograd”, Miloš Biković je odgovorio:

– Ova serija je svakako ostavila mogućnost za neki nastavak, međutim, trenutno nam to nije u planu. Serija promoviše Srbiju i prikazuje je sa jedne lepe, duhovite strane, citira naše poznate filmske stvaraoce… Naravno, ne možete sve da ispričate o Srbiji, da kažete sve što biste hteli u jednom kratkom serijalu ili u jednom filmu, ali svakako bi se moglo razmišljati o snimanju nastavka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement