Connect with us

TV

MARAŠ MORA DA PLATI! Biković otkriva šta nas čeka u seriji “Južni vetar: Na granici”! Evo kad je PREMIJERA

Kola su krenula nizbrdo…

Published

on

Juzni-vetar-Na-Granici

Televizijska publika, pogotovo verni obožavaoci krimi sage “Južni vetar”, sa nestrpljenjem očekuju drugu sezonu popularne serije, koja nosi naziv “Južni vetar: Na granici”. Nove epizode počinju tamo gde se završio drugi deo filma – ubistvom Nenada Maraša, koga su likvidirali ljudi Crvenog (Aleksandar Berček).

Mada se radnja drugog ciklusa čuva strogo u tajnosti, sasvim je očekivano da ćemo u nastavku gledati sukob Petra Maraša (Miloš Biković) i Crvenog, koji će pokušati da ga ukroti ili likvidira.

Na pitanje šta očekuje Maraša, u nastavku krimi-sage – “Južni vetar: Na granici”, Miloš Biković je za “TV novosti” odgovorio:

– Ne bi valjalo da previše otkrivam, zato što projekat “Južni vetar” već nosi dovoljno intrige, i iščekivanje je već dovoljno intenzivno. Ako su u drugom delu filma počele da stižu posledice njihovih odluka i toga što su oni uopšte počeli da se bave tim poslom i da budu u tom svetu koji su odabrali, a taj svet je surov i brutalan, pa su i posledice takve, to je bio samo početak. Sada se u životu junaka ove sage još više odmotava klupko, a ovo klupko podseća na pahulju koja pokreće lavinu. Kola su krenula nizbrdo i sad ih je teško zaustaviti, tako da ćemo ih sigurno videti u situacijama u kojima im uopšte nije lako.

Emitovanje druge sezone serije “Južni vetar” je planirano za proleće 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement