Connect with us

Domaći film

ALA JE LEP OVAJ SVET Rasprodate SVE ULAZNICE! Evo KAKO da nabavite KARTU!

U bioskopima od 22. septembra!

Published

on

Ala je lep ovaj svet, film reditelja Filipa Čolovića uskoro stiže u domaće bioskopske sale, i to na velika vrata! Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru filma ALA JE LEP OVAJ SVET, koja je zakazana za 22. septembar u velikoj sali MTS dvorane.

Zbog tolikog interesovanja, danas tokom dana biće otvorene i dodatne premijerne projekcije, koje će se održati iste večeri.

Glavne junake ove ljubavne komedije čine anđeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film ALA JE LEP OVAJ SVET nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija, a naćiće se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zeljmle i regiona od 22.septembra.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Nemanja Miščević

Advertisement