Connect with us

Emisije

CECA SHOW: Otkrivamo sve detalje novog RIJALITIJA! Evo KO će sve UČESTVOVATI i koliko ima EPIZODA!

Ovako izgleda Cecin PRAVI ŽIVOT!

Published

on

Ceca show: Ceca i deca naziv je novog igrano-dokumentarnog serijala koji će se emitovati na kanalu Blic TV, petkom u večernjem terminu. Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko!

Nakon 35 godina karijere po prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3. Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala! U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala muzička zvezda će javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće nas sa svim članovima porodice.

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnovan na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula.

Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv “Ceca show” će upotpuniti zabavni deo programa na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu.

Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show-a” kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, a to je samo deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da vide. Ovaj visokobudžetni projekat je počeo pre nekoliko meseci a snimao se u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da vide u oktobru, a već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.

Igrano dokumentarni serija “Ceca show” možete pratiti na Blic TV, odnosno na MTS kanalu 115 gde će vas sačekati najkvalitetniji informativni i zabavni sadržaj u zemlji.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Ringier Miloš Nadaždin

 

Advertisement