Connect with us

FILM

POTVRĐENO! Snima se film „LED 3“! Evo da li ćemo u TREĆEM DELU gledati MILOŠA BIKOVIĆA

Od glavne uloge mogao bi da odustane Aleksandar Petrov

Published

on

Led-3

Svetlana Balanova, generalna direktorka “NMG media holdinga”, koji stoji iza filmova “Led” i “Led 2”, najavila je planove za pokretanje produkcije trećeg dela ruske sportske drame “Led 3”. Кako prenosi ruska gazeta, još nije poznato vreme početka radova na projektu.

– Imamo filmski studio Hidrogen, koji sada ima nekoliko veoma interesantnih projekata u produkciji. Lansiraćemo “Led 3”. Nadam se da će ovi projekti, kada budu objavljeni, ostvariti dobru zaradu i podržati našu bioskopsku industriju – rekla je Balanova.

Led-Milos-Bikovic

Led: Miloš Biković i Aglaja Tarasova

Film “Led” u režiji Olega Trofima izašao je 14. februara 2018. i prvog dana iznajmljivanja zaradio je oko 200 miliona rubalja. Dve godine kasnije, Žora Кrižovnikov režirao je drugi deo priče o umetničkoj klizači Nadiji (Aglaja Tarasova) i hokejašu Saši (Aleksandar Petrov).

Petrov je ranije najavio da će pauzirati u filmskoj karijeri, pa se spekuliše da bi u trećem delu mogao da se pojavi naš Miloš Biković koji je igrao jednu od glavnih uloga u prvom filmu. Ali, ta vest još nije potvrđena.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement