Connect with us

FILM

SMEH DO SUZA! Miloš Biković majku svoje devojke Aglaje Tarasove upoznao U KREVETU! A evo i kako…

Published

on

Život piše romane! U to odavno nema sumnje. Pitanje je samo koga će šta zapasti – drama, komedija, romansa, triler, horor, fantastika… Ili od svega pomalo. Tek da ne bude dosadno.

Pročitaj još TOP 10 KLJUČNIH STVARI koje znamo o novom domaćem akcionom blokbasteru “MONOPOL: Preživi dok ne svane”

Može se reći da je našeg trenutno najpopularnijeg glumca Miloša Bikovića sa njegovom bivšom devojkom Aglajom Tarasovom sa kojom se proslavio u ruskom filmu „Led„, osim romanse koja nije potrajala, zadesio upravo jedan takav miks – od drame do komedije.

Pročitaj još JUŽNI VETAR 2 Šta nas očekuje u nastavku serije i filma: ŠOK! Sofija ulazi u KRIMINAL!

Naime, kako je to, prisećajući se njihove veze koja je trajala od 2016. do 2018. godine, lepa ruska glumica opisala, Miloševo upoznavanje sa njenim najbližima bilo je sve osim obično.

Pročitaj još OTKRIVAMO Snima se LED 3: Nadja NIJE umrla. VRAĆA SE Aglaja Tarasova! (VIDEO)

– U jednom trenutku naše veze, kada smo osetili da je postalo prirodno i logično da Miloš konačno upozna moju porodicu, počeli smo da razmišljamo o tome koji bi bio najbolji način za to. Moja želja je bila da ga predstavim mojoj mami, glumici Kseniji Rapoport. Igrom slučaja, Miloš je tada glumio u filmu Fjodora BondarčukaMitovi„. Na naše veliko iznenađenje, ispostavilo se da je jedna od rola u istom filmu pripala i mojoj majci. I možete zamisliti našeg šoka kada smo saznali da će upravo ona od svih glumica u Rusiji biti Miloševa ljubavnica, sa kojom će on u jednom trenutku u filmu morati da vodi ljubav – otkriva Aglaja, dodajući da tog dana kada se snimala scena vatrenog seksa između njenog dečka i njene majke, ona nije otišla na set.

– Ostala sam kod kuće, i sećam se da sam tog dana u kuhinji razmišljala – šta ti je život…

Foto Promo

Advertisement