Connect with us

FILM

ŠOK! Miloš Biković ŽRTVA ljubomore RUSKOG KOLEGE? Zbog NJEGA Biković nije dobio ulogu u filmu LED 2

Published

on

Led-2

Mada danas važi za najpopularnijeg i najplaćenijeg glumca u Rusiji, istina je da put Miloša Bikovića do ove titule nije bio nimalo lagan. Ostave li se po strani strano tržište, a poznato je koliko je teško dokazati se i na domaćem, kao i novi jezik i kultura, Bikovića su u Rusiji, kako prenose rusku sajtovi, sačekale i klasične „boljke“. One na kojima se kale slavni.

Naime, dugo posle velikog uspeha koji je postigla čuvena ljubavna drama „Led“ iz 2018. godine, a koja je i našem Bikoviću bila „jača“ odskočna daska na međunarodnoj sceni, tek nedavno su se u ruskoj štampi pojavile glasine o tome zašto našeg Miloša nismo gledali i u nastavku. Naravno, kako to navode ruski mediji, reč je o najstarijoj ljudskoj bolesti – ljubomori.

Bikovićev kolega iz pomenutog filma, ruska mega zvezda Aleksander Petrov u vreme kada je u hitu „Led“ dočarao simpatičnog Sašu, našao se pred padom popularnosti koji je polako počeo da gasi njegov sjaj.

Ipak, jedna snažna uloga i jedan dobar film, nisu bili dovoljni da otklone glumčev nezgodan karakter i manjak samopouzdanja. Pogotovo ako pred sobom kao konkurenta imate zvezdu u usponu kao što je to tada bio Miloš Biković.

Petrovu je, pišu Rusi, u „Ledu“ zasmetalo nekoliko stvari. Prva je bila ta što je Biković na promo materijalu za film stavljan u prvi plan, uz očiglednu poruku marketinških stručnjaka da će on bolje prodati taj film od mušičavog Rusa. Druga stvar koje se Aleksander pribojavao je bila i Bikovićeva veza sa glavnom glumicom Aglajom Tarasovom. Kao i velika popularnost koju su njih dvoje imali kao par u ruskoj javnosti.

Prema nezvaničnim glasinama, sve to je kumovalo da se antagonizam među glavnim glumcima „Leda“ prenese i na njihov privatan odnos, makar sa Rusove strane.

Petrov je, prema tim navodima, krenuo u snažnu kampanju protiv Bikovića što je za rezultat imalo da se naš Biković ne pojavi u nastavku. Ruski mediji idu tako daleko u krajnost da čak tumače i pojedine scene u kojima ruska zvezda ne može da pogleda Bikovića u oči već gleda kroz njega. Zbog toga je, navodi se, broj njihovih zajedničkih scena – sveden na minimum.

Ipak, Aleksanderu to nije pomoglo da sačuva svoju popularnost. Uprkos svim naporima, Petrov se danas prema najnovijim rezultatima nalazi na trećem mestu najpopularnijih glumaca u Rusiji, dok prvo suvereno drži upravo Miloš Biković.

Petrov je i dalje veoma angažovan u tamošnjim filmovima i serijama, ali važi za jednog od glumaca sa kojima je veoma teško sarađivati. Sa druge strane, mini-serija „Magomaev“, u kojoj Miloš Biković tumači glavnu rolu nominovana je za najprestižniju rusku kinematografsku nagradu „Zlatnog orla“ koju je ustanovio Nikita Mihalkov.   

Foto Promo

Advertisement