Connect with us

Domaće serije

KONAČNO! SENKE NAD BALKANOM se VRAĆAJU! A evo i KADA i na KOJI KANAL!

Stižu tri nova kanala! Filmovi, serije, muzika 24 sata! A evo i KAKO da ih GLEDATE!

Published

on

United media

United media pokreće nove kanale. U vaše domove stigli su Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija! Legendarna filmska ostvarenja, domaće i strane serije, i najbolji muzički program od danas su dostupni na tri nova televizijska kanala koje je pokrenula United Media.

Svim SBB korisnicima u Srbiji novi kanali dostupni su već sada i to na EON, Total TV i D3 platformi.

Nova MAX je kanal namenjen ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja i možete ga pronaći na poziciji 7 na EON i Total TV platformama i na poziciji 8 u okviru D3 platforme.

Na ovom kanalu očekuju vas nagrađivani fimovi najvećih svetskih produkcija, kao i širok spektar različith žanrova, među kojima su popularni trileri, horori, najgledanije drame, kao i vanvremenske komedije koje iznova vraćaju osmeh na lice.

Među naslovima u kojima gledaoci mogu uživati već večeras su Paklene ulice, Hari Poter, Spajdermen, Računovođa, Asteriks i Obeliks u Britaniji, ali i serija Ljudi sa Menhetna. Na ovom kanalu u narednom periodu biće prikazani i blokbasteri Fantastične zveri, Legenda o Tarzanu, Spajdermen, Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde.

Nova Max je pravo mesto i za ljubitelje romantičnih filmova jer tu mogu gledati serijal o Bridžet Džouns, Jesen u Njujorku, mjuzikl Mamma Mia i Pripravnik dok one koji preferiraju akcione filmove očekuju klasici: Smrtonosno oružje, Umri muški, Pobesneli Maks.

Gledaoci u Srbiji sada će imati priliku da premijerno gledaju hrvatsku telenovelu “Zlatni dvori” i to na novom kanalu Nova Series koji se nalazi na poziciji 9 na EON-u, 13 na Total TV-u i 14 na D3 platformi.

Zlatni dvori“ donose priču o ljubavi seoske devojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja sebe. Ipak, na tom putu postoji veliki broj prepreka.

Pored ove serije, gledaoci će imati priliku da prate i tursku akciono – dramsku seriju „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovele „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“.

Legendarne serije Dragana BjelogrlićaSenke nad Balkanom“ i „Žigosani u reketu“ uvek iznova izazivaju pažnju gledalaca, a od večeras se mogu gledati i na novom kanalu. Tu su i komedije „Lud, zbunjen, normalan“, „Konak kod Hilmije“, „Zauvijek susedi“, „Najbolje godine„.

Za one koji bi radije da uživaju u muzici, tu je kanal Grand Nostalgija i to na poziciji 239 na EON i D3 platformi i poziciji 350 na Total TV-u.

Gledaoce očekuju najpopularnija izdanja Grand produkcije: Zvezde Granda, Nikad nije kasno, Neki novi klinci, Pesmom za dušu, Grand parada. Emitovaćemo i emisije VIP Kuvar i takmičarsku emisiju IDJ Show.

Tri nova kanala biće dostupna i korisnicima Telemach-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i to preko EON, Total TV i D3 platforme.

United Media posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope, u svom portfoliju ima šest nacionalnih televizija, više od 55 kablovskih kanala, 28 portala, pet radio stanica i šest štampanih izdanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo United Media

Advertisement