Connect with us

Intervjui

Miloš Biković OTKRIO kada STIŽE 2. SEZONA serije “JUŽNI VETAR”! ODUŠEVIĆETE SE!

Snimanje se bliži kraju, a početak emitovanja biće…

Published

on

Juzni-vetar-3-Gas-Geben-Milos-Bikovic

Glumac Miloš Biković se pojavio na jednom prestoničkom događaju. Prošetao je crvenim tepihom, a onda je oduševio sve prisutne zbog jednog lepog gesta.

Naime, kako je mnogo novinara želelo da uzme izjavu od poznatog glumca, neki su čučnuli da bi bilo mesta, a Miloš je rešio da se solidariše, pa je čučnuo i on. Oduševljenje je bilo veliko, a dobro raspoloženi Miloš je odgovarao iz čučećeg položaja.

Miloš je imao veoma zanimljiv odgovor zašto je stigao među poslednjima na crveni tepih i bio je veoma duhovit pa je rekao „došao sam kad sam stig’o“. Takođe, nije primetio da manjak pojavljivanja na crvenom tepihu jer je dosta radio.

– Crveni tepisi i glamur su neka posledica, deo mog posla, ne svakodnevnice. Nisam u tom smislu „jao, što mi se ide na crveni tepih“…- pričao je Miloš i nastavio o karijeri, a nasmejao se kada je upitan da li mu je izgled pomogao u karijeri.

Juzni-vetar-Na-Granici

Južni vetar 2

– Pomaže i odmaže. Izgled može da vas ograniči na takav način da vas samo određuju za određeni tip uloga. Ja sam se stalno borio za to da mi uloge budu različite i da me ne svrstavaju u neki šablon melodramskih likova, ljubavnih likova, romantičnih junaka, komičnih junaka, kao što je situacija u Rusiji – a dotakao se i nastavka „Južnog vetra“.

– U novembru završavamo snimanje i očekujemo seriju od Nove godine.

Dotakao se i aktuelnih odnosa Rusije i Ukrajine i koliko je njemu taj sukob uticao na karijeru i planove.

– Na moje planove… došlo je do pomeranja jednog filma, ne zbog te situacije, više zbog vremenskih uslova. Tako da ne mnogo na mene konkretno, možda na neke moje kolege, da. Na mene to nešto nije uticalo, da je nešto trebalo da se desi, a nije se desilo.

Miloš se dotakao se i odnosa prema Rusiji.

– Moj odnos prema Rusiji se ne menja u zavisnosti od toga kolika je količina rusofobije i histerije protiv Rusije. Moj odnos nije zasnovan na dnevno-političkim zbivanjima, više na kulturološki duhovnom nivou. To je malo van ove situacije – rekao je.

Sluga-2

Miloš Biković u filmu „Sluga“

Pitali su ga i da prokomentariše poskupljenja osnovnih životnih namirnica, Miloš kaže da ne troši mnogo novca.

– Utiče, kao i na sve i meni je skuplje, nije meni ništa manje skuplje nego drugima. Nije meni posebno teško, isto mi je kao i svima drugima. Ne trošim kao što sam trošio, ali nisam počeo da specijalno štedim. Nemam veliko zadovoljstvo od toga da idem u šoping – nastavio i objasni da nije rob brendovima.

– Nosim ono što izražava kako se osećam i moj životni stil.. ne nosim nešto što mi je neko rekao da je kul – rekoa je glumac.

Nije se pojavio u društvu svoje devojke.

– Večeras se tako složilo, a to ne znači da nas na sledećem događaju nećete videti zajedno. Nemamo tu vrstu druženja, da moramo, zavisi od raspoloženja – rekao je Miloš.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/Bikovic, Promo

Izvor Kurir

Advertisement