Connect with us

FILM

“BOJ NA KOSOVU”: OVAJ GLUMAC ima najveće šanse da nasledi ULOGU OBILIĆA od LAUŠEVIĆA!

Oduševićete se!

Published

on

Boj-na-Kosovu-Milos-Obilic-Zarko-Lausevic

Kultni film “Boj na Kosovu”, koji je premijeru imao pre 33 godine, dobiće novu verziju koju će režirati Predrag Gaga Antonijević koji je rediteljsku palicu imao i kada je reč o filmu “Dara iz Jasenovca”

Film navodno neće biti sniman samo u Srbiji. Kosovska bitka, prema saznanjima medija, moraće da se ekranizuje u nekoj evropskoj zemlji poput Španije i Portugala, jer je za te scene potrebno više od 2.000 konja i 10.000 statista. Posle “Boja na Kosovu” Zdravka Šotre, na platnu će ponovo oživeti knez Lazar i kneginja Milica, sultan Murat i njegov sin Bajazit.

Kasting za glavne uloge još nije urađen, nije poznato ko će glumiti Obilića, Lazara, Vuka i Murata, ali se navodi da će Antonijević neku od epizodnih uloga dati svojim saradnicima na nekoliko serija kao što su Vuk Kostić, Marko Janketić, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković. Reditelj trenutno pokušava da sklopi budžet filma, koji će koštati nekoliko miliona evra.

Ubice mog oca

Vuk Kostić

Reditelj nije potvrdio navode da će snimati film, ali je film “Dara iz Jasenovca” premijerno prikazan u Gračanici, gde je najavio da mi je jedna od želja da sledeća tema bude Kosovo.

– Od Jadovna i Jasenovca, preko Kragujevca do Kosova i Metohije, ječe vapaji srpskih žrtava koje mnogi danas pokušavaju da uguše. Traže dušmani od nas da se nad svakom tuđom žrtvom sažalimo, a da nad našom ne smemo ni suzu da pustimo – rekao je Antonijević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb/Cenatar Film, Printscreen / Instagram

Izvor Nportal

Advertisement