Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 58. epizoda: Anđelka KONAČNO saznaje ISTINU o poreklu DVA ZLATNIKA!

U petak, 25. novembra, od 20.00

Published

on

Od-jutra-do-sutra-58-epizoda

Od jutra do sutra 58. epizoda: Srna je od Dace saznala ko joj je radio iza leđa, dok nije bila na televiziji i rešena je da se obračuna.

Ali, pored toga, poveriće tajnu Daci, koja će napraviti pometnju odnosa na VeTV-u, a naročito između Dace i Nemanje.

Voja ne zna kako da se izbori sa svim što mu se dešava i pokušaće da potraži pomoć kod osobe kod koje je Nina već utabala put kojim će dobiti informacije.

Anđelka je konačno dobila informaciju o poreklu dva zlatnika, koja su kod sebe uvek imali Damjan i Marko, i upravo je ona ta koja je najbliža istini.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement