Connect with us

Domaće serije

Stiže nova domaća serija POSETA! U glavnoj ulozi LUKA GRBIĆ!

Evo o čemu se radi…

Published

on

Poseta 1. epizoda

Mladi glumac Luka Grbić vraća se na male ekrane novom ulogom u seriji “Poseta”.

Najveći talenat svoje generacije i član je Mense, publiku i kritiku je osvojio svojim pozorišnim ostvarenjima, kao i rolom Nenada Maraša u popularnoj franšizi “Južni vetar” Miloša Avramovića, sada će odigrati mladog fudbalera.

– Moj fokus je na poslu, jer to volim. A lepa strana ovog posla jeste da se i te kako prožima s privatnim životom. Živim na faksu, izuzetno volim drugare s klase i profesore, radujem se kad odlazim u pozorišta i srećem se s kolegama. Imam sreću da život ne delim na rad i na uživanje nakon rada. Sve je to jedno – ovako je za “Kurir” govorio mladi glumac.

Luka Grbić Južni vetar

Luka Grbić u filmu „Južni vetar: Ubrzanje“

Serija “Poseta”, predstavljena je prošle godine na Sarajevo film festivalu, a nastaje u produkciji “Telekoma Srbija” i produckije “Mir Media”. U pitanju su četiri priče, svaka od po četiri epizode, zasnovane na stvarnim događajima, o četvoro različitih ljudi koji u istražnom zatvoru čekaju da budu pušteni ili da im se sudi. Luka igra fudbalera, zvezdu u usponu, koji se budi u bolnici ne sećajući se prošle noći. Saznaje da su njegovi prijatelji poginuli u saobraćajnoj nesreći i da je on sam osumnjičen da je bio vozač.

Luka je, podsetiomo, prvi put seo za volan na snimanju prvog dela “Južnog vetra” sa samo 16 godina.

– Iz straha sam na kastingu odgovorio da znam da vozim. Nisam osetio težinu te svoje bezazlene laži dok nije trebalo da vozim automobil. Reditelj Miloš Avramović mi je rekao danas snimamo scenu kad vozim kola. Otišao sam brzo na internet i ukucao kako se vozi automatik. Nekim čudom to je prošlo dobro. Imao sam, na sreću, pomoć kaskadera, koji mi je rekao da se smirim – kazao je svojevremno Luka.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement